Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość info4u
To jest eksperyment.Wszyscy jacy ja obserwują po jakimś czasie też funkcjonują tak jak ona.Ona też kogos ogląda.Być może jednego z was.Sieć obserwacji jest zapętlona niż się wam wydaje.Wy np jesteście obserwowani w Stanach i na Antypodach lub w regionie Ameryki Łacińskiej.To jest bardziej skomplikowane niż wam się zdaje.Obserwując ja automatycznie instalujecie w waszych komputerach zaawansowana aplikacje poprzez jaka bez waszej woli jesteście obserwowani i analizowani 24h.EOT.

Gość już wiem o co tu chodzi
a Wy się nie boicie zaglądać na te kamery? a jeśli to ma jakieś nieznane oddziaływanie na ludzi czy coś? Ja się boję... :(

właśnie to może być jakiś eksperyment przeprowadzany przez USA, oni są do wszystkiego zdolni, podobno mają tajne laboratoria gdzie robią straszne eksperymenty na ludziach, to też może być coś złego...

Gość AkuRingu
to klątwa, wszyscy podglądacze niebawem oszaleją

no i nie wiem zajrzeć tam czy nie... z jednej strony jestem ciekawa a z drugiej się boję...

Gość mała cipcia
jak skasują temat to się założy nowy. Wielkie mi halo. My i tak znamy już temat od deski do deski nowi będą mieli problem tylko, bo będą wypytywać w kółko. A kamerek nam moderatorzy nie skasują więc kij im w oko:)

MYŚLICIE, ZE TO MOZE BYĆ EKSPERYMENT PROWADZONY PRZEZ USA??

Gość y654rte5yujyhtret
mocham chipcie

Gość do podgladacz chipi
wiele nie trzeba, żeby domyślić się gdzie pracujesz... Napisałeś, że masz nockę. Dodając do tego twoje zainteresowanie czyimś zyciem jasnym staje się, że nie jesteś inteligentem, czyli na pewno nie lekarzem. STRÓŻ - ma dużo czasu, prosty sposób myślenia, nudnawe zycie, więc pasuje do profilu obserwatorów Chipi. To samo z tą co zarabia te 1300. Ktoś o nie wczoraj trafnie napisał, a dziś sama przyznała się, ze była w psychiatryku. To daje obraz tego kto ogląda nudne zycie Koreanki - Ci wszyscy, którzy mają jeszcze nudniejsze życie, sfrustrowani dziwacy. Ci, którzy sami mają ciekawe życie, nie będą oglądać śpiącej Koreanki przecież.

Gość mała cipcia
a na czym by miał konkretnie polegać? przecież oni nie wiedzą jak ludzie na to reagują ( mniemam, że kafeterii nie czytają), a sama liczba wyświetleń raczej nic im nie da.

Zarabiam 1300 zł i co w związku z tym? ciekawe kto lepiej zarabia w wieku 19 lat tuż po liceum:D

Gość Ula9083
mała cipcia, nie czytają? A skąd wiesz? może to jakiś wielki eksperyment bo np. przygotowują się do wojny i chcą poznać reakcje ludzi na różne rzeczy w jakimś tam celu, chcą wiedzieć jak rządzić umysłami ludzkimi, może ona naprawdę ma coś wszczepione, a może za pomocą obrazu z kamery z ludźmi oglądającymi to dzieje się coś co niedługo pozwoli rządzić i nimi. Mogą się za tym kryć rzeczy o jakich nam się nie śniło.

Gość mała cipcia
haha to chciałabym zobaczyć ich miny. Oni naprawdę uwierzą pewnie w to, że część myśli, że siedzi u niej w kartonach, że sikamy ze szczęścia na każdy jej ruch. Kosmiczne wyniki badań wyjdą i uznają, że społeczeństwo jest nieźle poryte:D

Gość bieber rules xD
jak to eksperyment USA to może wyślijmy to północnokoreańskim mediom? albo innym wrogom USA? Trzeba przeszkodzić im jak robią eksperymenty na ludziach. Nie no ja nie chcę, patrzyłam na kamerki a teraz jakoś mnie do nich ciągnie, nie chcę żeby robiono na mnie eksperymenty i to jeszcze za darmo :(

Gość jasne eksperymenty
i inne cuda na patyku. Co za dziecinada. A może jak ktoś wejdzie na kamerkę, to tego rodzice umra w ciagu najbliższego roku. Tak was zmanipulują, że nocy odetniecie im głowy :-( ale byłby czad

Gość mała cipcia
Bez przesady nawet to nie jest śmieszne :o

Gość mała cipcia
czad nie z tej ziemi. Mogliby mnie tak zmanipulować żeby powybijać półgłówków z kafeterii nie tylko z tego tematu :D :classic_cool:

Gość z tymi rodzicami to może
byc prawda. Jesteście bardzo podatni na manipulacje. Najważniejsze to dobrze się przygotowac.

Gość Ula9083
A skąd wiesz, że to nie eksperyment? zbyt mało wiarygodne Ci się to wydaję? Widać, że jesteś na tyle zmanipulowany, że nie dopuszczasz takiej możliwości bo uznajesz to za głupie i dziecinne, o to zapewne chodzi tym robiącym eksperyment (o ile rzeczywiście tak jest, ale nie wykluczałabym tego)

Gość mała cipcia
Szczerze mówiąc bardziej wciągnęłam się w pisanie o tym na kafeterii niż w patrzenie w kamerki. Od wczoraj nawet tam nie zajrzałam:P większy wpływ ma na mnie jednak forum. :D:D

Gość a co robi teraz
bo boje sie zagladnac ? hahahah:P

Gość Ferdek Kiepski i syn Walduś
O poszła gdzieś znów, co ona dzisiaj taka ruchliwa ? :))

Gość a fgdzie
a gdzie aniol i podgladacz?

Gość alez ona ma pierdzielnik
w tym pokoju :O Fuj!

Gość bajaczka
Ja się boję oglądać, bo coś mi się wydaje, że ona kiedyś jakieś brutalne samobójstwo popełni

też mam taką obawę że tak się to skończy i dlatego wole juz nie oglądać bo nie chce miec takiego obrazu w głowie pozniej.

dziwne jak ona te swoje czarne kłaki widzi na tym czarnym kocyku hmm

Gość ciekawe kto z was zrobi
dziś harakiri rodzicom

Gość kosa na kamien
Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku Seppuku 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Hej I co tam u naszej gwiazdki słychać? Śpi?