Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Kafeteria to dziedzictw kulturowe które chce uwiecznić na stronnicach ksiązki :)

Polecane posty

Dlatego zaczynam prace nad trzema powieściami dotyczącymi właśnie tego forum :classic_cool: pierwsza pt. "Dylematy, pasje i namiętności Kafeteriuszy czyli tytanów początku XXI wieku w 103 księgach prozą" będzie stworzoną z monumentalnym rozmachem epopeją dotyczącą spekulatywnego opisania całej historii tego forum, tytuł każdej z ksiąg będzie nawiązywał do jednej z postaci na forum. druga pt. "Koszmar nocy świętojańskiej według Kafeterii" będzie dotyczyła kilku tematów o zjawiskach paranormalnych i duchach, wszystko to na koniec połączę we wspólną historie. trzecia pt. "Kafeteriane wpadki miłosne" będzie dotyczyła kilku tematów o różnego rodzaju wypadkach podczas randek, rozwodach, nieszczęśliwych miłościach, prawiczkach i dziewicach. Od dzisiaj zaczynam :) Wierzę ze za swoje arcydzieła dostanę co najmniej Nobla :P

Gość upupupiiiiiiii
napisz też "Jennifer8787*** o niej marzą faceci z kafe"

Kingusia_124 niezła książka wyjdzie ha ha:D Jak Chcesz o wszystkich napisać to gdzie Ty te księgio bedziesz trzymała? :D Napisz też ksiażkę o czat str 388 tg Polsat :D tam też ciekawi ludzie pisali, piszą i raczej bedą pisać:D tam było by ciekawiej gdyby moderzy tacy powolni nie byli i gdyby umieli myśleć, bo co niektórym to to tam cięzko idzie :( Ty tak serio czy to tylko taki żarcik? he he :)

Gość Głos z Oranżerii
Naprawdę chce Ci się marnować życie na pisanie książki jakie każdy odrębny rozdział poświęcony ma być konkretnej postaci[pod czarnym nickiem jak dobrze zgaduję]? W ten sposób nie uchwycisz specyfiki tego forum nigdy.Wiesz dlaczego?Bo to forum istnieje dzięki pomarańczowym nickom dla jakich "stali bywalcy pod czarnymi nickami"to tylko dodatek.Oni de facto nic do prawdziwego etosu tego forum nie wnoszą poza jakimiś zwykłe idiotycznymi wątkami o dupie Maryni.Zastanów się dobrze na wyborem techniki i warsztatu jeśli chce w sposób równie doniosły co wiarygodny sportretować to forum.Pamiętaj-Orange R'l'z everywhere!

Gość Antygonah power
WyplutyPsychicznie Kingusia_124 Znasz ten czat polsat str 388 ? tam tez by była ciekawa książka o uczestnikach tego czatu Nie wiem jak jest teraz ale pamiętam ładnych już pare lat temu jak dialogi z tego forum możnaby było śledzić na tg tego kanału.Napiszę tylko,że w tej formule forum tamto istniało już bodaj w 2002 i najczęściej aktywne odwiedzano je przy okazji jakichś programów by je komentować.Przykładowo reality show z tamtych lat[szczególnie tzw finałowe edycje].Większość osób pisała zasadniczo poza funkcja chat z telefonów za pośrednictwem sms choć było wiele osób z kompa.Przyznam że to co tam się czasem działo było delikatnie pisząc ponad przeciętne.Z wielu punktów widzenia.Nie wiem jak jest teraz ale niektóre występy i "dyskusje"z tamtych lat pamiętam do tej pory.

Gość Dr Aikido von IQ
Ja uważam że Kingusia wpadła na bardzo interesujący pomysł.Popieram.Książka powinna być wydana przedewszystkim z myślą o wtórnych analfabetach ery internetu-czyli w formie bogatego w grafiki e-book'a.Co więcej powinna moim zdaniem zostać opatrzona efektownym wstępem od autora jaki zawierać by mógł jakaś ciekawą prezentacje jego osoby chociażby.Np jakie nagranie na ktorym kingusia w stroju "Ewy"w kozakach typu kumluk z pluszowym porożem renifera i zamocowanymi na nim lampkami będzie tańczyć kankana w rytm que sera sera płynnej Doris Day tylko w tej takiej klubowo-housowej wersji Hermes House Band.Przewiduje rekordową sprzedaż tak przedstawionego dzieła przynajmniej w pierwszym półroczu od premiery.

no cóż odświeżam topic więc tego jakiegoś forum Polsatu nie znam, może kiedyś się to zmieni. Józek pojawisz się w pierwszej książce planuje dać Cię na koniec i poświęcić twojej osobie 101 księgę, a co do rozmachu tej powieści to mam zamiar oddać klimat forum (wiem bardzo trudne) z jednocześnie minimalnym fabularyzmem, więc mam zamiar zrobić coś takiego że księga 1 będzie wstępem do dzieła, tam krótko przedstawiona zostanie kafeteria jako zwykłe forum, w dalszej części utworu okaże się jednak jak Kafeteria wpływa na ludzi, spędzanie wolnego czasu, pisanie prowokacji. Księga 2 będzie poświęcona mi i będzie to realistyczna części powieści, gdzie opisze swoje koleje losu. Potem następne księgi będą o czarnych użytkownikach kafe ( pomarańczowe jednak też się pojawią jako postacie drugoplanowe, jedynie owieczka będzie miała własną księgę) i tutaj będą losy trochę fabularyzowane bo na przykład Jennifer znam tylko z tego forum. Ostatnia 103 księga będzie zakończeniem i porównaniem kafeterii do wirtualnego państwa, to pokaże jak we współczesnych czasach komunikacja internetowa ma znaczenie. Wierzę że mi się uda i proszę o wyrozumiałość :)

a i moje propozycje tytułów rozdziałów ( tylko kilku nie wszystkich bo nie chce mi się tyle pisać) księga 1 - prolog księga 2 - Kingusia_124 księga 3 - Men Struacja bannum profanum 7 księga 4 - Słodka Dżelusia księga 5 - sex instruktorka księga 6 - Tym razem to znowu ja/ (księga 1) księga 7 - laVita księga 8 - Jarecky Księga 9 - Jennifer8787*** (księga 1) Księga 10 - nayarana Księga 11 - beatka s-k (księga 1) Księga 12 - Master111 ---------------------------- Księga 70 - prawdziwaowieczkaboza ( najbardziej pamiętny ze wszystkich pomarańczowych nicków a jej zaburzenia można przedstawić w bardzo efektywny sposób ) ---------------------------- Księga 99 - Pozdrawiam środkowym palcem (księga 2) Księga 100 - campari34 Księga 101 - Józek spod ósemki Księga 102 - ten ostatni niedziel Księga 103 - epilog

Gość i nastała cisza
a ja gdzie w tej epopei ?