Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwaczna inność nade uiuiu

Akceptuje starszy z młodszą natomiast stara młody to już tragizm i nieszczęscie

Polecane posty

Od zawsze zwiazek starszego z młodszą był nasiaknięty nuta romantyzmy i seksapealu od czasów kamienia łupanego mezczzyni byli zmuszani do zwiazków z młodszymi i tak poniekad pozostało w kulturze europejskiej. Zwiazek stara z młodym ,co mam na mysli piszac stara ?owszem starsza nie o rok lub 3 lata , a powyżej takie zawsze budziły kontrowersje i budzą do dzis

Piszę tak, bo liczę na młode niunie podobno jest ich tu pełno. Mam hektar ziemi i ostatnio pług mi sie popsuł, na wiosnę muszę jakoś zaorać, więc chętnie bym poznał jakąś młodom siłe pociągową.

Gość znam faceta przy cycu
bo to takie dość nieprzyzwoite kiedy kobieta sarsza ,od razu przychodzi nam na mysl że on nieudacznik , niezaradny całe zycie pzy mamuni ale to sie zgadza są tacy mezczyzni którzy szukają takiej opiekunki a pozniej twierdą że to wybryk losu, nic bardziej mylnego.

podszyw na nic ważne że siedzissz przypiersi matczynej

podszywem sie żywisz Wazne że leżysz przy matczynej piersi a hektary wezmiesz do grobu bedzie cie lzej

Gość :) moja kultura jest oki
ja z kultura żyje w zgodzie chyba nawet ciut za dobrze :D kiedy On sporo starszy :P z okazji Nowego roku wszystkiego naj nie bedzie okazju chyba jutro i pozdr

Mając 54 lata , wiem ile wydaje sie na lekarzy i dentystę, nie mówiąc o tym, że zaczyna ode mnie cuchnąć starością, rosną mi kępy włosów w uchu, a na rękach mam żółte plamy wątrobowe. NIe chciałbym patrzeć na babę z takimi problemami. Młoda dziewczyna to co innego, świerzynka różowa i pachnąca. A wiem, że młode podniecają sie starymi, bo imponuje im doświadczenie i mądrość.

Gość ja tam nie widzę Dumbo
Chodzi o zgodność z naturą - mężczyźni dojrzewają wolnieji później, zatem nie dziwi naturalny, zgodny z biologią dobór - starszy mężczyzna i młodsza kobieta - mężczyzna musi dobrnąć emocjonalnie do kobiety, a to zajmuje troche czasu panom. Zaś gdyby łaczyc starsza kobietę z młodszym mężczyzna, to jakby zmuszać do kazirodztwa. Nie mam tu na mysli różnicy 2-3 lat, ale wieksze różnice, gdy kobieta jest starsza o 5, 8, 10, 20 lat, to związek matki i syna. Cos nie stykało w związku rodziców albo matka nadmiernie zajmowała się synkiem lub za mało, że taki mężczyzna szuka sobie starszej - szuka sobie po prostu matkowania. Ale w sumie - ok, jak tak chcą żyć, to trudno, ich sprawa, zobaczą, że tak się długo nie da i młody zacznie szukać też młodych, bo stara się zestarzeje tak, że wszyscy będą myśleć, że idzie sobie matka z synem. Natura, biologia moi drodzy, todecyduje o poprawności materiału genetycznego i stąd tak rzadko młody idzie do starej, a już częściej młoda idzie do starszego. Proste.

Mi nie przeszkadza, kiedy mówią że dziadek idzie z wnuczką, to zupełnie co innego , wcale nie kazirodztwo.

ojeje widze ze baardzos eia agażujesz ale to nawet zabawne !

dziadka to nie mam i nikt tak nie uważa :) gorzej gdyby było odwrotnie mamunia z cycuniem

doświadczenie i mądrość :) powiedzmy ale to za i tak za mało :)

Wiem, że jak stary idzie z młodą, to wszyscy sądzą, że ona na jego portfel leci, ale tak nie jest. U nas takie bezrobocie,że dziewczyna mi obciąga starego druta za sam dach nad głową, a jeszcze opierze i kartofli nasmaży z uśmiechem. Resztę co zostawię, może zjeść. To jest zdrowy układ.

wszyscy wkoło imnie ci znani i mniej są w podobnych zwiazkach

Gość ertdziwaczna inność nsdfgh
jesli uwazasz ze ty żyjesz z zdrowym to chwała ci :) i nie docinaj głupota innym spójrz na swoje zmanierowanie umysłu i daj prosze spokój oki dzieki

Gość :) moja kultura jest oki
zgadzams ie mam podobnie i nie mozna nikomu niczego narzucać kazdy zyje tak jak mu wygodnie jeden woli miec przy sobie ladna/ego drugi paszczura i tez mu dobrze

Gość aha ii ach
jak kiedyś będe mieć kaprys szukania faceta, to na pewno bedzie to facet młodszy ode mnie. Idealnie byłoby tak o 8-10 lat. I koniec :P

Ciekawe kto cie bedzie chciał, u nas na wsi takie stare idą do piachu, bo nie opłaca ich sie żywić. Ja wymieniam swoje dziewczyny co 5 lat, bo od braku witamin wypadają im zęby i skóra sie marszczy. Jestem sołtysem, więc moge przebierać w kandydatkach.

Gość aha ii ach
jak na razie to ja się sama żywię i żywię innych :O zapomnałam dodać, ze musi być nie dosć, ze młodszy, to jeszcze mądry i przystojny :) Ciebie bym nie chciała, bo głupi jesteś :o

Gość 60547465 NieDzwoń,BoToNieMójNr
podszywajs ie ja czytam :DDD

autor spasował to nie ma po co.

Gość ee tam bzdurki
Jasne, ze zwiazki gdzie kobieta jest 15-20 lat starsza wieja troche patologia, zreszta w druga strone podobnie. Ale nie rozumiem dlaczego 5, 7, 8 lat to mialaby byc jakas drastyczna roznica. Wsrod znajomych (20-30 lat) znam sporo zwiazkow z przewaga wiekowa kobiety o te 5,6 lat i nie wydaje mi sie to zadnym problemem, wrecz gdyby tyle sie o tym nie trajkotalo jakie to niby kontrowersyjne to nikt by sie nie przejal. Po prostu to ludzie jeszcze w miare w tym samym wieku wiec umawiaja sie ze soba, czasem dziewczyna jest starsza, czasem chlopak. Z takich par kilka ktore znam jest juz dzieciatych, dwa wesela szykuja sie w przyszle wakacje, wiec nie sadze tez zeby to byl jakis schemat "mlody trenuje na starej", zreszta co to za "stara", jak siedzi na parapetówce grupka ludzie w wieku 23-28 to juz akurat widać, kto jest rocznik 87, a kto 84, naprawde :D :D

Gość kilka lat w ta czy w druga str
one, to nie ma zadnej roznicy:) na zachodzie to norma, bo nawet ciezko dostrzec taka roznice:) sama mam kilka takich znajomych par

Dumbo chyba sobie zartujesz, ludzie dojrzewaja do ok. 21-22 r.z., pozniej juz nie ma roznic w dojrzalosci miedzy plciami, chociaz moze ty jestes niedojrzalym 30 czy 40-latkiem stad taki tekst:D ale to juz twoj powazny problem, a nie wszystkich;) uznaje roznice do 7 lat niewazne w ktora strone, maks 10 lat tak na granicy:) natomiast 15 lat czy wiecej to juz wedlug mnie albo kasa albo ktos jest zaburzony typu brak wplywu matki/ojca i szuka zastepczego:o

Gość proekozielona
chuj ci do tego jak zyja inni ludzie, zajmij sie soba

czytaj głupcze ze zrozumieniem zwiazki ona stara on młodszy ' i nie konwersuj broniąc sie pod droga :DDD nieprzyzwoity baranie

nie meżczyzna tylko marionetka do kilka lat w ta czy w druga str

Gość Ricardo Izecson
Co to kogo obchodzi. Jak są razem to widać, że się kochają.

2 wpisy powyzej to podszywy wcale nie, przy takiej roznicy to mezczyzni i tak sie rzadza w zwiazku, co innego jakby to byla roznica 15 czy 20 lat, a tak to prawie rowiesnicy i roznice sa niezauwazalne czy 3, 5 czy 8 lat (na zew nikt by na to nie wpadl, ze jest taka roznica) zazwyczaj sa to bardzo madre i ladne laski