Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwaczna inność nade uiuiu

Akceptuje starszy z młodszą natomiast stara młody to już tragizm i nieszczęscie

Polecane posty

Gość ona45 lat mammm
Seks na boku,w tajemnicy z młodszym o 10,15,20,25 lat OK.ale związek nigdy.

Gość dojrzaly to on jest li z wieku
oczywiscie zwiazek powyzej 10 lat czy mlodszy chlopak czy mlodsza dziewczyna to pomylka i ktos jest skrzywiony, najczesciej oboje

Gość kilka lat w ta czy w druga str
a ja mam żone kumpla na zmywaku \gotuje pierze syfy i sypiamy przy otwartym oknie gląda na 40 lat starszą ode mnie ale nic nie szkodzi kasa jest pikna

Gość kilka lat w ta czy w druga str
kolejny podszyw powyzej;) nie wypowiadam sie wiecej w temacie:) 🖐️

"Od zawsze zwiazek starszego z młodszą był nasiaknięty nuta romantyzmy i seksapealu od czasów kamienia łupanego mezczzyni byli zmuszani do zwiazków z młodszymi i tak poniekad pozostało w kulturze europejskiej".To wierna kopia wpisu autor z samego początku.W związku z tym mam do autora pytanie-ile jest romantyzmu i seksapilu z zmuszaniu kogoś do czegoś?

Gość blehhhhh
związek młodszej z dużo starszym nigdy nie był romantyczny, tylko pragmatyczny. Rodzina chciała dobrze czyli bogato wydać córkę za mąż, a facet chciał młodą laskę żeby mu dużo dzieci urodziła, to może jakieś dożyło do wieku dorosłego. Często też rodzina tłumaczyła takiej młodej dziewczynie wydawanej za starego kolesia: on długo nie pożyje, owdowiejesz, będziesz mieć majątek to sobie weźmiesz takiego co ci się podoba. Pozatym kiedyś antykoncepcji nie było, więc taka kobieta miała duże szanse umrzeć przy okazji jakiejś ciąży/porodu, a jak nie to nie oszukujmy się ciąża dla organizmu kobiety to duży wysiłek, więc kiedyś kobiety żyły krócej bo tych ciąż było więcej niż obecnie.