Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiejsze zaskoczenie

Mój narzeczony był prawiczkiem

Polecane posty

I to jest dla mnie mega zaskoczeniem, ale także pozytywnym. Nie wiem czy zdecydowałabym się świadomie na związek z 23 letnim (wtedy) prawiczkiem. Dziś jesteśmy 4 lata w związku i dowiedziałam się tej prawdy. Nigdy, nigdy w życiu nie przypuszczałabym, że nigdy przede mną nie miał kobiety w łóżku. Jest znakomitym kochankiem, potrafi ze mną zrobić takie rzeczy co nie jednemu doświadczonemu się nie udawało. I teraz jak pomyślę, że robił to wszystko ze mną pierwszy raz to aż mi miło. Że jestem jego jedyną kobietą. A przy okazji sprawdził się wyśmienicie. Pewnie słowo 23 letni prawiczek by mnie na początku przeraził więc ukrył prawdę. Ale w końcu po 4 latach mi to wyznał. I powiem wam, że nie każdy prawiczek to nieudacznik. :):)

Gość Jola, lat 54
skaczesz na jego koniku ?

biorę z duupy do ust jego kindybała umazanego moim kałem :D

Gość opopooo
i wydaje ci sie, ze ameryke odkrylas? glupia:o

a skaczę aż miło. :) podszywie jesteś obleśny nigdy nie przyszłoby mi do głowy robić takie obrzydliwe rzeczy :o a a fu

z gracją i szykiem obciągam z połykiem :classic_cool:

Mam na imię Jacek i jestem 27 letnim prawiczkiem :(

obciągam końskie dyszle :classic_cool:

jestem po prostu miło zaskoczona. znam powszechną opinię, że jak facet jest prawiczkiem powyżej 20 roku życia to pewnie niedorajda i nieatrakcyjny. A ja mogę temu świadomie teraz zaprzeczyć. A po za tym miło mi, że mój facet akurat mnie wybrał, że tylko mnie dotykał i się ze mną kochał. Jestem szczęśliwa z tego powodu i już. O.

Gość Don Oskaro
autorko, liżesz mu siusiaka z połykiem?

Gość Don Oskaro
dotykał Twoje cycki ?

Pewnie, że robię mu loda, lubię to, ale bez połyku. To nas nie kręci.

a czemu nie zdecydowalabys sie swiadomie na zwiazek z prawiczkiem? To jak poznajesz kogos to patrzysz na niego przez pryzmat jego cnoty? :O Ja nie zdecydowalabym sie na zwiazek z kims, kto mial wiele partnerek, jestem zdania ze facet tez powinien sie szanowac i nie wtykac byle gdzie :P

Don Oskaro zastanów się o co Ty pytasz. Przecież napisał jesteśmy razem 4 lata i doprowadza mnie do takich orgazmów, że chyba oczywiste jest, że dotyka mnie wszędzie:)

Gość marta_1985
a ty ilu mialas przed nim ?

kinder niespodzianka wiesz może bym się bała, że facet nie sprosta, że zycie nasze seksualne mogloby byc nieudane, ze on by mnie zostawil, bo jakby sie na mnie nauczyl to potem chcialby gdzies indziej sprobowac itp itd. Chociaz pewnie jakby mnie rozkochal w sobie to nie mialoby znaczenia. Nie moge stwierdzic co by bylo gdybym wiedziala wydaje mi sie, ze mialabym jakies obawy i juz. Ale jakby bylo tego nie wiem:)

Ja nie byłam dziewicą miałam dwóch parnerów przedtem. I nigdy nie rozmawialiśmy o tym zanim zaczęlismy sie spotykac. On nie chwalil sie, ani ja sie nie chwalilam. Dzis z rana zrobilismy sobie taka szczera rozmowe. On mi wyznal prawde o swoich doswiadczeniach, a ja jemu o swoich. Ze dziewica nie bylam pewnie zauwazyl, bo pierwszy nasz raz poszedl latwo, ale tez nigdy nie dopytywal ilu mialam. Az do dzis sobie szczerze porozmawialismy.

Gość rtyrty
ile on mial lat jak sie zaczal z toba kochac?

Jak nie ma go w domu to biore sie za tescia, nieraz mialam z nim orgazm po bzykaniu.

przecież napisałam, że 23. Dziś ma 27 jesteśmy w czteroletnim bardzo udanym związku.

nawet byś tak podszywie głupi nie żartował nie mam przyszłego teścia. Nie żyje.

Sorry.Zaszła pomyłka.Jestem troszkę zmęczona i to z tego powodu.Otóż w temacie miało być "Mój Stary"a nie "Mój Narzeczony".Sorki za pomyłkę i zapraszam do dyskusji

Nie nie zapraszam do dyskusji. Chyba raczej ją skończę, bo plątają się tu jakieś dzieciaczki, którym się nudzi.

Gość Dr Aikido von IQ
Zdarza się.Ale to nie jest takie częste zjawisko.To zjawisko określa się mianem naturalnie utalentowanego kochanka i jest ono zasadniczo obojętne jego doświadczeniu.Choć w jego wypadku jednak podrążyłbym kwestię tego jak to było wcześniej z Nim i czy aby napewno nie miał żadnych kontaktów z kobietami.Czasem bywa różnie.Nie twierdzę iż nie mówi Ci prawdy albowiem jak już zaznaczyłem takie osoby się zdarzają[posiadające talent i zmysł]i bywa iż talent ten bywa ukryty przez lata niemniej muszą być tego jakieś powody

teść zmarł z przedawkowania viagry

Gość Arnoldo Arenso
Myśle,że autorka powinna być ostrożna albowiem może okazać się iż jej narzeczony szlifuje swój diament nie tylko dla Niej:classic_cool:

on jest mi wierny, kolo nas jest agencja ale pytałam sie dziewczyn i nigdy go nie obsługiwaly