Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bede Prawic Kazania

dziwne to wszystko troche

Polecane posty

Gość Bede Prawic Kazania

Spotyka sie z chlopem. Tak juz 3 miesiace. No i rzecz w tym, ze owy chlop angazuje spotkania, wymysla miejsca, zawsze za mnie placi. Jak jestesmy razem to on nawiazuje jakis tam kontak fizyczny, przytula i naprawe zachowuje sie jk ktos komu zalezy. Natomiast jest rzecz, ktora niemiloiernie dziala mi na nerwy. Mianowicie nieopisywanie na glupie SMSy. To takie proste, zajmuje chwile.... Nieraz musze czakac i 24godziny na odpowiedz. Nie jestem gowniara. Nie zalezy mi na czulych slowkach slanych droga SMSowa, ale irtytuje mnie koszmarnie brak odpowiedzi na glupiego SMSa. Dodam, ze kiedy on sie chce spotkac to potrafi znalezc czas zeby napisac. Potrafi nawet wklikac tresc wiadomosc, ba nawet zadzwonic jak dlugo nie odpisuje. I co mnie zastanawia, to czy to jego "nieopdisywanie" ma jakies znaczenie, czy to jakis wyrafinowany sposob ignorancji, ktoa ma cos na celu? Jesli mam byc szczera to totalnie glupieje, bo juz nie wiem o co mi chodzi. Uswiadomilam mu kilkakrotnie, ze nie trawie ignorancji, zapewnil, ze nie ignoruje. Wiec co robi? Jakies pomysly? Powoli zaczynam odpowiadac tym samym. Odpisywac na jego wiadomosci po X czasu... Dodam, ze na poczatku znajomosci MIAL CZAS odpisac, napisac. WKurza mnie to i tyle.

Gość Bede Prawic Kazania
Bardzo konstruktywnie.