Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znacznie_lepsza

wykrycie torbieli - mam pytanie

Polecane posty

Gość zależy jaka jest duża
kwalifikujacą sie do usunięcia sie wykryje ale rzecz polega na tym,żeby wykryć wczesniej a nie dopiero wtedy gdy musisz iść pod nóż

tzn, słyszałam że dopiero bardzo duza daje objawy, a ja właśnie je odczuwam. wczoraj byłam u ginekologa, opisałam mu moje dolegliwości, on mnie zbadał i powiedział że prawie na 100% mam torbiele, ale że trzeba jeszcze zrobić USG. więc tak się zastanawiam czy mowił to na podstawie badania, bo coś tam wyczuł, czy na podstawie podanych przeze mnie objawów.

Gość zależy jaka jest duża
i nie zrobił ci usg ? dziwne czy ty nie miałaś na to pieniędzy ? Zapewniam cie,że duże torbiele też czasami nie dają objawów.

Gość takajedna_ona
a objawy tych torbieli to jakie miałaś? autorko

chciał zrobić mi USG ale powiedzial że nie ma jak. zaproponował mi też prywatnie ,ale ja nie mam kasy, więc zapisał mnie na 21 stycznia dopiero. a objawy - brak miesiączki od czerwca, mimo że przedtem miałam jak w zegarku, coraz silnijesze bóle podbrzusza, bóle głowy

bylam u niego w połowie listopada, wtedy przepisał mi lutienę na wywołanie miesiączki, no ale nic z tego. teraz znowu przepisal mi tabletki - duphaston