Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna :)

Rudowłosy chłopak.

Polecane posty

Dzień dobry. Poznałam chłopaka, ma na imię Krzysiek i jest... rudy! Nie jest najbrzydszy ale i nie najpiękniejszy, ot zwykły rudy. Jest młody(22 lata a ja 20) , ma pracę, zarabia, mieszka z rodzicami, mają duży dom. Jest miły i sympatyczny, szanuje mnie, bardzo się stara i strasznie mnie podrywa, Nie mówię mu stanowcze nie, ale i nie tak. Sama nie wiem co o tym myśleć?! Co powiedzą ludzie gdy się z nim zwiążę? A co Wy sądzicie Panie o tym chłopaku? Nie jest nachalny, nie obmacuje, stara się być kulturalny, ot prawie ideał, tyle że rudy!!! Proszę o poważne wypowiedzi bez naśmiewania się !

Gość no widocznie nie jest w jej
"Co powiedzą ludzie gdy się z nim zwiążę? ę no właśnie, co powiedzą ludzie?????????? straszne!!!!!!!!!!! będziesz wyśmiewana na ulicy za miłość, która się być może nawiąże między wami!!! masakra!!!!!!11 jak można kochać rudego!!!!!!!!!

NIe o to chodzi ze nie w moim typie, tylko co powiedzą ludzie? Nie chcę żeby naśmiewano się ze mnie i z niego! Czytałam owe forum i powiem jedno: ile ludzi tyle teorii

Gość no to musisz dorosnać trochę
skoro zależy Ci na opinii innych ludzi. i tyle w temacie.

Gość WSZYSCY RUDZI MAJĄ
WADĘ GENETYCZNĄ ! :classic_cool: [też rudy dekiel] taka jest niestety smutna prawda alę powiem ci w zaufaniu że w ramach kontroli obiektu oceny sprawności i wielkości sprzętu niezobowiązującego lodzika z połykiem w sytuacji sam na sam zawsze możesz mu zrobić ! :D 🖐️ :P

Gość Jjjjltope
Mnie kręci ksiaze Harry a Damiana Lewisa uwielbiam- nie rozumiem twojego problemu