Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EyeOfTheBeholder

Czy Kafeteria to forum dla kobiet czy mezczyzn, a moze dzieci?

Polecane posty

Gość Pomarańczowy_Skurwysyn
Może i wspominałeś ale jak zauważyłeś mało kto cię czyta, bo jebłeś na dzień dobry elaborat wielkości Pana Tadeusza...🖐️

Tak jak napisalem na wstepie, nie chce uchodzic za propagatora moralnosci, bo doaleko mi do tego. myslalem ze temat bedzie interesujacy, lecz spotkalem sie z brutalna rzeczywistoscia...

Czy możesz się do ludzi zwracać po nicku, Panie Saurona Oko?

Nastepnym razem opisze historie jak to kiedys mojemu kumplowi, pies wylizywal gowno spod dupy, podczas srania w ogrodzie. moze to was wtedy zainteresuje?

Gość brutalna rzeczywistość
Czyli zrozumiałeś, że temat nie jest interesujący? Brawo:P

Gość Pomarańczowy_Skurwysyn
Załóż niebieskie rajty, na to ubierz czerwone majty, zarzuć pelerynkę z zasłonki kuchennej i zostań zbawcą świata. Ale nie tutaj, pażałsta 🖐️

Gość brutalna rzeczywistość
Skoro cię to bawi. Na pewno znajdą się tacy, którzy będą cię wspierać 🖐️

temat i moze jest interesujacy, ale brakuje odpowiednich odbiorcow. ekspansja ignoracji poczynila takie spustoszenie, ze nie sposob wylapac wlasciwego gruntu...

Temat jest interesujący dla tych, którzy zajmują się od strony ''zawodowej'' niebezpieczeństwami w sieci. Polecam mocno komercyjny ''Świat Wiedzy''. Ludzi na TYM akurat forum to nie interesuje, bo wszyscy traktują to jako źródło rozrywki, informacji już rzadziej. :)

a czy ja sie okreslilem zbawca swiata? kilka razy powtarzalem, ze to nie oto chodzi. chodzilo mi o konkretny dialog. jak widze nie wszyscy zrozumieli...

To poszukaj tego dialogu na innym odłamie kafeterii, byle nie erotycznym, do kurwy nędzy. 🖐️ Najlepiej na uczuciowym. :D

No tak, tak. To wcale nie prawda, że chciałes napisać coś kontrowersyjnego, ale przez "przypadek" wyszła ci nudna, nie wnoszaca nic nowego, przydługa tyrada. To nasza wina. Nie poznaliśmy się na geniuszu :P

a skad wiesz, pytales kazdego z osobna? podejzewam, ze znalezloby sie kilka osob, ktore rzetelnie podjeloby temat, ale widzac posty tego rodzaju, nikt nie bedzie tego tematu traktowal powaznie...

Słuchaj no, albo czytaj no, do mnie się zwracasz? Jestem płci żeńskiej. Zechciej mieć to na uwadze. Wynocha z tym dialogowaniem, nic nie wskórasz.

Gość olipia z olimpu
To współczujemy twojej żonie nudnego Saurona 🖐️

Gość udowodnione naukowo !
Z żoną też zamiast się bzykać układasz bzdurne elaboraty?

Słuchaj, Sauron, ja naprawdę lubię podejmować i kontynuować wszelkiego rodzaju dziwaczne dialogi, ale ZWRACAJ SIĘ DO ''ROZMÓWCÓW'' PO ICH NICKU, bo mnie to w chuj drzaźni.

Gość mariner
swietny tekst zagajajacy .Gratuluje i uwazam ze podjales wazny i intersujacy watek choc dalej to juz ... no comments W kazdym razie popieram cie !:)

Nie pytam, żeby robic sobie jaja. Jeśli masz dzieci, to powinienneś zdawać sobie sprawę z tego, że to czym zajmują się dzieciaki przy kompie leży w gestii ich rodziców. Nie ma sensu obarczać głupiego forum winą za hodowlę przyszłych dewiantów. To nieporozumienie.