Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EyeOfTheBeholder

Czy Kafeteria to forum dla kobiet czy mezczyzn, a moze dzieci?

Polecane posty

Nie rozumiem tego idealizmu. Świat jest pełen swirow, psychopatow i mitomanów a wy chcecie żeby internet był od nich wolny :D

nei_nei Nie ma społeczeństwa idealnego przecież, świat jest taki jacy ludzie którzy na nim żyją \ Kiedyś spotkałem się z opinią że internet to zło:D:D:D:D

nei_nei, nie, nie chcę. Tak tylko chcę się wbić w dyskusję :D

Bo internet to zło. Wiele nie umie z niego korzystać i mam wrażenie, że coraz więcej tu głupców, niż zwykłych świrów :classic_cool:

Zastanawiam się czy ja jestem już głupcem czy jeszcze świrem. Chyba jestem w pół drogi: jestem głupim świrem. Hm...

No właśnie o to mi chodzi. Kafeteria to ogolnodostepny portal w ogolnodostepnym internecie. Wchodząc tu trzeba się liczyć z pewnymi konsekwencjami.

Satyr, ale wiesz, że nie chciałam cię doprowadzić do takiego stanu ;) Sam rozumiesz...

Nei_nei, no tak, ale nie zastanawia cię, co robi tu tyle facetów i dzieci na portalu dla kobiet? ;)

Gość Mezulek30
Hej wam.Wróciłem wczoraj z wyjazdu biznesowego. Włączam laptopa a tutaj widzę folder z zdjęciami mojej żony i jakiegoś faceta. Nie było mnie dwa tygodnie a ta niewierna suka mnie już zdradziła. Macie tutaj ich zdjęcia, to będzie moja zemsta : http://www.tinyurl.pl/?AyGBnAdV

Oko, no dobra. Nie do końca jest złem. Ale na jakąkolwiek nie wjedzie się stronę, już walają się jakieś reklamy z kobietami w bieliźnie (niby reklamy biustonoszów). Sami rozumiecie. Dziecko nawet nie wejdzie na niebezpieczną stronę, a i tak jest narażony na takie widoki.

Satyr, haha. Ja preferuję bardziej foch dołujący, ale znając życie, nie ma go w twoim słowniku ;)

suwka Faceci liczą na poznanie samotnych wyposzczonych zdesperowanych kobiet rządnych seksu

Tabasko, oj to naprawdę wielka szkoda, że ten opis nie pasuje do mnie i jak najbardziej nie do mego nicku ;)

suwka Nei_nei, no tak, ale nie zastanawia cię, co robi tu tyle facetów i dzieci na portalu dla kobiet? No jakoś mnie nie dziwi :D powiedziałabym nawet, że dla mnie to oczywiste, że tam, gdzie bywa kilkaset kobiet zjawia się szybko i faceci. A dzieci sa płci obojga i lubią udawać dorosłych :D

Zakładam, że pozwoliliście bo nie usłyszałem sprzeciwu. Oczywiście, że 95% a może namet 99% tego co się tu dzieje to jest chłam, spam i podszyw. Ale to chyba jest dokładnie tak jak w całej reszcie Internetu. Ale cała reszta (czyli ten 1%) bywa całkiem ciekawa. I dlatego bywam tu i czasem nawet coś powiem. Pozwólcie, że zacytuję cytat, który jest oczywiście bez sensu i nie na miejscu, ale nie mogę się powstrzymać: "95% prawników psuje pozostałym dobrą opinię."

Dobra. W tym co napisałeś jest wiele racji. To forum jest specyficzne pod wieloma względami(pewnie dlatego tak lubiane) Źle się za to zabrałeś zakładasz poważny temat o tym, że brak tu poważnych tematów. Chcesz dyskutować mądrze o tym, że nie ma tu z kim w ten sposób dyskutować.Paradoks. Nie jesteś na tyle błyskotliwy, by w starciu z "upośledzonymi, niedopilnowanymi dziećmi" bronić swojego zdania. Ja osobiście Ci wybaczam ten nagły zryw, ale wiedz jedno, to o czym napisałeś jest TAK MAŁO ODKRYWCZE, że aż głupie🖐️

wszystko zalezy od tego, w jakiej swiadomosci wychowuje sie dziecko, nie wszystko musi miec podtekst seksualny. kazdy przedmiot czy czynnosc mozna przedstawic na wiele sposobow i przypisac mu indywiduany charakter. to my ksztaltujemy jego punkt widzenia, swiadomie lub nie...

Gość Pomarańczowy_Skurwysyn
Prowadzicie zbyt zawiłą dyskusję żebym miał to czytać ale po pobieżnym rzucie oka mogę powiedzieć tylko, że cały świat sprowadza się do dupy i kasy. 🖐️

Jak juz pisalem wczesniej, nie wszyscy sa tego swiadomi, skoro wciaz znajduja sie tacy, co slepo wierza, ze rozmowca traktuje go powaznie i mysli, ze tym razem to cos powaznego...

Zapewniam Cię, że jakbyśmy stali oko w oko to też byś nie wiedział, czy mówię poważnie czy robię sobie jaja.

Więc moja rada: masz coś poważnego do powiedzenia to powiedz. Nie przejmuj się tym, że będzie to głos wołającego na puszczy - czasem ktoś Cię usłyszy.