Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewqaewqa

zmiana sanatorium i terminu wyjazdu

Polecane posty

Gość ewqaewqa

czy jest to możliwe jeśli mamy już przydzielone konkretne sanatorium? chcę zmienić ze względu na negatywne komentarze. Także trochę termin mi nie pasuje, bo będą największe mrozy, a to nad morzem.

Gość ewqaewqa
zapytam,ale to jutro :) dziś potrzebuję opinii osób które chciały zmienić sanatorium lub termin wyjazdu

Gość fsvvjdhusyvgdvbfgki8nhDEVF
Termin wyjazdu możesz przełożyć, ale musisz go konkretnie umotywować. Nie może powiedzieć, że np. ci wtedy nie pasuje bo coś tam. Moźże to być np. nagłe zachorowanie, śmierć członka rodziny. Na pewno musi to być konkretne zdarzenie losowe. Do sanatorium jedzie w celu podleczenia a nie na wczasy. Zmiana sanatorium nie wchodzi w grę. To do jakiego sanatorium trafisz zależy jakie usługi dana placówka świadczy.

Gość fsvvjdhusyvgdvbfgki8nhDEVF
I jeszcze wiem, że jeżeli dwa razy pod rząd przełożysz wyjazd to wyrzucają Cię z kolejki i musisz złożyć wniosek od nowa. Znajomy z pracy często korzysta więc jestem na bieżąco.

Gość ewqaewqa
złożyłam w nfz prośbę z przełożenie terminu z powodu sesji. To jest ostatni semetro mojej nauki i akurat w terminie wyjazdu przypadają mi wszystkie egzaminy. Czy ktoś miał taki powód? Nie wysłałam zaśw.że studiuję, bo nie ma osoby która mogłaby mi je wystawić. Dopiero po weekendzie będę mogła dosłać takie zaświadczenie.