Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość indo-country

Dziewczyna od angielskiego

Polecane posty

Gość t5y6uiko
dżisas :D:D:D

Gość mnnmn,m
tak czytam ten temat i nie wierze, jaka ta "zona" jest głupia...i ona niby jest po studiach scislych? dramat

Gość ztewar dessa
Zdesperowana, ty zawsze jesteś taka głupio mądra?

Gość mnnmn,m
z tego co ja zauwazylam to chyba tak :O

Gość ztewar dessa
bycie głupią nie ma celu, nie jest też wolicjonalne jesteś jakaś zapóźniona może?

Gość mnnmn,m
jeszcze pamietam jak na jakims topie pisala, ze "wyroznia sie na tle angielek, i ma super powodzenie' :D a niedlugo potem sie zalila, ze jak sie nie odstawi (czyli po prostu nie jest zrobiona) to nikt nie zwraca na nia uwagi, i ze juz jest stara. plytka strasznie

Gość mnnmn,m
" zapozniona to jest twoja matka " riposta niczym w gimnazjum :D ktos ma jeszcze jakies watpliwosci??

Gość ztewar dessa
" zapozniona to jest twoja matka" a, ty z pokolenia i mentalności gimgówien..:D nie mam dalszych pytań 🖐️

Gość mnnmn,m
wjezdzac na rodzine innych... nizej upasc nie mozna. widac to prawda, ze za granice wyjezdzaja same buraki i wies (nie mylic z normalnymi ludzmi ze wsi(

Gość mnnmn,m
" zawsze mowie ze jestem stara po to zeby sluchac komplementow na temat tego jak mlodo wygladam, plytkie co ? " tylko widzisz...dla mnie masz ok 35 lat. mam nadzieje, ze cieszy cie ten komplement?ile masz? jestes strasznie zalosna ;) i zakompleksiona ;)

" zawsze mowie ze jestem stara po to zeby sluchac komplementow na temat tego jak mlodo wygladam, plytkie co ?" A po co właściwie tak się kompromitujesz?

Gość mnnmn,m
" zawsze mowie ze jestem stara po to zeby sluchac komplementow na temat tego jak mlodo wygladam, plytkie co ? " tylko widzisz...dla mnie masz ok 35 lat. mam nadzieje, ze cieszy cie ten komplement?ile masz? jestes strasznie zalosna ;) i zakompleksiona ;)

Stwierdzenie że za granicę wyjeżdżają same buraki i wieś jest za to.stwierdzeniem mądrego człowieka ?? :D

" najwieksza obraza to wjechanie na matke tego co zaczal wyzywac pierwszy. lubie podkrecac atmosfere w odpowiedni sposob, a rodzina a przede wszystkim mamuska do tego najlepsza " masz intelekt taboreta

Gość mnnmn,m

Gość mnnmn,m
" Stwierdzenie że za granicę wyjeżdżają same buraki i wieś jest za to.stwierdzeniem mądrego człowieka ?? " Charmsy, ja tylko mowie ze zona jest na to najlepszym przykladem :) na pewno sa tez inteligentne osoby, ale jak widac to sie do nich nie zalicza

Gość ztewar dessa
ale rzecz przecież w tym, że to dla mnie żadna obraza kiedy jedziesz po mojej matce, bo co ma to jaka jest moja matka do mnie dlatego zawsze takie gadanie kojarzy mi się z gównażerią