Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość indo-country

Dziewczyna od angielskiego

Polecane posty

Gość plllea
wy tak na serio z tym noszeniem? skąd taka bzdurna interpretacja? napisane jest, że się opikejuje przecież. nie znacie potocznego angielskiego?

Może domyślić się z kontekstu ;) Rozumiem, że ty od urodzenia mówisz perfekt po angielsku mimo, że wychowałaś się w PL 🖐️

plllea, carrying her potoczną formą to take care of? Pierwsze słyszę, ale spoko, wierzę na słowo :P

no no ja sie domyslam z kontekstu, ale pisalas ze tam nie m abledow, tam jest blad na bledzie i to taki co zaden anglik by go nie popelnil, co innego popelnic literowke albo uzyc nieprawidlowego czasu a co innego pisac calkowicie niestylistycznie i niezrozumiale.

Przecież później napisałam, że jednak nie jest nativem :D Rozmawiałam z tyloma ludźmi (przeważnie młodymi), i słyszałam/czytałam tyle niespójnych wypowiedzi, że nic mnie już nie zdziwi :classic_cool:

Gość plllea
nie ma tam kompletnie nic niezrozumiałego

i tam jest napisane ze ona ja nosi, chociaz nie sadze zeby ja nosila, raczej domyslam sie ze sie nia opiekuje. dalej: "cos she was sick already 1,5 years" nie czepiam sie cos bo sama tak pisze, ale dlaczego tam jest "already"? ten ktos mowi jezykiem angielskim na poziomie podstawowym albo nawet nie, pewnie tlumaczone w google albo jeszcze inaczej..

Grunt, że mówi. A może nie powinna się posługiwać angielskim, skoro nie zna go biegle? :D Bo nie rozumiem, o co ci chodzi

Gość plllea
jak zwykle zlecą się mądralińskie i dawaj rozbijać gówno na atomy, jedna przez drugą dajta żyć 🖐️

Hehehe :classic_cool: Po prostu irytuje mnie takie krytykowanie :D Kiedy obcokrajowiec mówi po polsku (nawet beznadziejnie), to wszyscy się cieszymy, że w ogóle mówi. A jak ktoś mówi źle po angielsku, to gromy lecą, no bo jak to :classic_cool:

Przeczytałam to po łebkach, żeby pomóc koledze :) Potem spojrzałam jeszcze raz i ogarnęłam, że to nie jest native :) "widocznie sama nie znasz angielskiego" :D :D :D

Gość plllea
ojej ojej, nie posikajcie się tutaj i kupy w majtony nie nawalcie!

" ojej ojej, nie posikajcie się tutaj i kupy w majtony nie nawalcie!" Ja jestem jeszcze "młoda i głupia" więc mi wolno :classic_cool: Ale tutaj pani anglistka już mnie naprostowała, więc widzisz :classic_cool:

Gość t5y6uiko
zdesperowana ą ę bułkę przez bibułkę kocham takie paniuuusssiee ło jeee

Gość t5y6uiko
"mysle, ze nie jest zly, chociaz nadal nad nim pracuje. dziekuje " niby za co dziękujesz? za sarkazm?

Gość t5y6uiko
jak miliony ludzie na świcie, więc?

Gość t5y6uiko
zdesperowana nie ma co zadzierać noska to z ciebie się teraz śmieją idź ćwiczyć akcent pacanna :)