Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze siebie

To strasznie głupie ale nie bede mogla nigdy sie przez to zwiazac.

Polecane posty

Gość nienawidze siebie

Jestem podobno ładna. Ale wiem,że ludzie mówią to z litości. Według mnie ledwo zaliczam sie do przecietnych biorac pod uwage najgorszy margines... Powodzenie mam małe prawie ze zerowe... Jak juz ktos zagada to nie walczy, pogada i sie zmywa ( jestem niesmiala)... Ostatnio zagadał do mnie ktos na nk ( choc rzadko korzystam to po paru dniach sie odezwałam) szybko obczaiłam ze koles studiuje zaocznie a calymi dniami siedzi w domu i sie nudzi, jest srednio towarzyski.. Pisał że jestem ładna itd ale jak sie domyslam, pewnie pisal tak do wiekszosci zeby zajac sobie czas.... Ale do rzeczy.Nie wyobrazam sobie byc z kims w zwiazku tylko dlatego ze kolesia na wyzsza polke nie stac i chce miec zwyczajna kobiete zeby sobie ulzyc i wypelnic czas... Chcialabym byc piękna i autentycznie wiedzieć że komus sie podobam i jest ze mna bo chce,a nie musi... Niestety czuje ze przegrywam zycie z kazdym dniem :) I tak pewnie bede do konca zycia starą dewotą.

Gość nienawidze siebie
chyba tylko ja tak mam :O?

Gość nienawidze siebie
ale rada :o

Gość fararia
jesteś tak głupia, głopsza niż te dziunie w lateksowych butach urode okreslasz jako jedyną wartośc kobiety każda kobieta jest ładna, zalezy od gustu ja jestem mała i np mam wysokiego chłopaka , 193 cm i uważa mnie za śliczną a inny nie będzie mnie chciał pusta debilka

Gość nienawidze siebie
ładna a piękna to jest różnica. co mi po tym że zwiąże się ze mną a bedzie marzył o tych dupach z wyższej polki? bo wiadomo ze kazdemu sie podoba ladniejsza bez wzgledu na wnetrze. i wcale nie mowie o pieknosciach typu biale kozaczki. ale porownaj zwykle dziewczyny. taka zwyczajna niby troche odpicowana a inna w ogole , za to naturalnie ladna - dlugie lsniace wlosy, piekne duze oczy, usmiech , figura/ wiadomo ze nic nie powie ale bedzie mu sie tamta podobala. a ja z ta mysla zyc nie moge:)

Gość fararia
no wyobraź sobie że przecież tobie mogą sie podobać inni faceci pomimo że masz chlopaka i co ? on ma się zabić ? tez będziesz patrzeć na facetów z kaloryferkiem na brzuchu, zgrabnych posladkach i lśniącym usmiechu choć twój chłopak pewnie nie będzie taki śliczny i co wówczas ? dlaczego to własnie kobiety stawiasz na przegranej ?

Jakby tak było jak Ty piszesz po połowa społeczeństwa musiałaby popełnić samobójstwo. Człowiek nie podoba się za perfekcje, ale za każdym razem za coś innego, coś charakterystycznego, to może być głos, sposób chodzenia, charakter, to jest ważniejsze niż perfekcja fizyczna. Czasem imperfekcja podoba się bardziej!