Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilka2222

Jaką suknię ślubną?

Polecane posty

Gość Kamilka2222

Właśnie przegladam suknie ślubne na www.twojasuknia.pl i nie wiem jaka wybrac. Slub zbliza sie duzymi krokami (czerwiec) a ja nadal nie jestem zdecydowana. Mam 178cm wzrostu 57kg. Coś poradzicie?

Gość taaa co udaje że wie wszystko
Suknie slubna ma sie raz w życiu. Ja Ci nic nie poradzę, bo uważam, że powinnaś wybrać coś specjalnego, Twojego, w czym będziesz się czuła i wyglądala wyjatkowo. Dziwię sie, że zadajesz tu takie pytanie.

Gość jeśli kobieta chwyci za jaja
taką, którą mozna szybko zdjąć.

Gość Kamilka2222
Wiem ze ma sie raz w zyciu... i dlatego ze raz i pierwszy raz to nie wiem co mam robic ;/ jak sie zabrac do tego tematu. Nie mam siostry a moja mama jest niedostepna. Bedzie cieplo jak bedzie slub mysle ze chyba jakas taka odkryta. Bedzie w czerwcu cieplo podobaja mi sie takie klimaty: http://www.twojasuknia.pl/index.php?mod=product_detail&id=188

Ty to sobie na wszystko możesz pozwolić z taką figurą jaką masz. Jeśli jesteś też młoda to już na prawdę wszystko Ci pasuje. Ja też sukni szukam, mam ten sam wzrost, 30 lat ale jestem od Ciebie masywniejsza, nie potrzebuję dodawać sobie puszystości, mnie odpada model księżniczki i falbanki, drapowania też unikam. Ty nie masz żadnych przeciwskazań.

Gość fdbfgbgfnvb
a masz jakies propozycje ??

Gość fdbfgbgfnvb
ahaa.. nie pomogę ci niestety bo mam inny gust trochę , i inne typy mi sie podobaja :) ale jeśli uważasz , ze ta jest dla Ciebe ok, to idź do sklepu poszperaj, zabierz przyjacolki , przymierz i ocenisz ze wszystkimi :)

Gość fdbfgbgfnvb
Rhovannion podoba mi sie w twojej propozycji góra, ale dół inny bym chciala :)

Gość Kamilka2222
nienawidze siebie, Zgadzam się z Toba, ale chodzi mi o jakies sugestie moze praktyczne bardziej niz zwiazane z gustem. http://www.twojasuknia.pl/index.php?mod=product_detail&id=29 Też piękna! Jak przegladam zdjecia dziewczyn ktore sprzedaja uzywane suknie to jest jakis dramat, nie ma nic w czym one fajnie wygladaja. Marilenka, też mam 30 lat :) ostatni dzwonek. http://www.twojasuknia.pl/index.php?mod=product_detail&id=144 Te też są piękne. Chcę uniknąć kiczu, przepychu ale też nie chcę by suknia była jakbym wyszła po wodę nad rzekę jak to ujął mój narzeczony :)

Gość fdbfgbgfnvb
tez mi sie spodobala, jest sliczna :)) tylko dla mnei musialyby byc ramiaczka bo mam male cycki i nie mialoby se na czym trzymac :)

Gość Kamilka2222
Właśnie o taka mi chodziło... muszę się z tym przespać. A mój facet wcale mi nie pomaga przy wyborze. "Ryba, lecimy klasycznie. Ja wódka i orkiestra ty reszta." Cwaniak :)

Gość fdbfgbgfnvb
ale naprawde jest bardzo ładna, dół mi sie podoba.. jest taki .. inny.. i góra plus dodatek w postaci niebieskiego "paska, wstażki".:)

Gość Kamilka2222
fdbfgbgfnvb :) dzieki! Jest piękna! :) zakochałam się

Gość hnjdthn
ja zawsze marzyłam o sukni w falbaniastym stylu, miałam cos pod hiszpanki i wcale nie żałuje,tuż przed zakupem pojawiała się mys lo skromnej koronkowej ale w takiej mogę iść na inną imprezę, więc na swój ślub wybrałam bardziej strojną (choć bez przesady)

Gość fdbfgbgfnvb
hehe ja tez sie zakochałam :) ale zanim ja bede wychodzic za mąż to juz jej na bank nie bedzie ;p

Gość fdbfgbgfnvb
170 cm. noszę ciuchy o rozmiarze 36, i mam miseczke A..;/:)

Gość fdbfgbgfnvb
moze jak zajdę w ciaze to sie powiekszą hehe :))

Gość Kamilka2222
Heheh :) do ślubu w ciąży? uhhh raczej dziekuje :) to juz nie te czasy, chyba bym urodzila i dopiero wtedy wesele.

Gość fdbfgbgfnvb
nie , nie- po ślubie , ale moze chociaz wtedy małabym wieksze ;p