Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrząc na wszystko z boku

Jestem zawiedziona

Polecane posty

Niewiem co o tym myslec, jestem trochę wkurzona, zawidziona. Otóż od dwóch miesięcy mam adoratora, fajny chłopak, który bardzo o mnie zabiega. Lubie go ale wszystko idzie swoim tempem. poniewaz Obecnie nie chce chłopaka i on o tym wie spotykamy sie tak co jakisc czas tak jako przyjaciele. W sumie w ostatnich tygodniach nawet cześciej. No i on wiązał ze mną swoje plany na sylwestra. Zapowiedział to na poczatku grudnia i poowiedziałam mu że chętnie się gdzieś pobawie razem. Od tej pory cisza chyba raz tylko wspomniał, wczoraj rozmawiamy na gg i mówie czy już wie gdzie się bawi ( myślałam że też uwzględni mnie) a on mi na to że dostał zaproszenie do klubu we Wrocku i tam sie wybiera. I cisza, nic nie wspomniał o mnie totalna olewka. Poczułam sie olana totalnie. A nie bede się wpraszac bo to nie w moim stylu. Chłopak chce ze mna byc a tu totalna olewka, i wszystko mu jedno gdzie spedze sylwka. Mam ochote sie od niego nie odzywac, jak myslicie napisac mu że troche mi przykro?

Poradzi ktos?

Gość Wiedźmak Plugawiec
"Obecnie nie chce chłopaka i on o tym wie spotykamy sie tak co jakisc czas tak jako przyjaciele." On Ciebie doskonale rozumie. Nie jest nachalny i nie wpierdala się z butami, w Twoja plany sylwestrowe.

Proponował wspolnego sylwestra na ktorego przystałam a później mnie olał, moge chyba czuc sie zawiedziona?

Proponował wspolnego sylwestra na ktorego przystałam a później mnie olał, moge chyba czuc sie zawiedziona?

Gość Wiedźmak Plugawiec
Plany się widać zmieniły. Widać, że chłopak to nie frajerzyna i daleko mu od naiwniaków. Myślałaś może, że go wykorzystasz, bo leci na Ciebie ?

Chłopie nie rozumiesz to się nie wypowiadaj, na jakiej podstawie twierdzisz że chciałam go wykorzystac???

Gość krokodylica
Widocznie chłopak szanuje to, że nie jesteś gotowa na związki. Natomiast sam postanowił poszukać sobie inny obiekt.