Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orbitalna panienka

Strach , niesmialosc czy brak zainteresowania blizsza znajomoscia?

Polecane posty

Gość orbitalna panienka

Spotykamy sie od jakiegos czasu. Wszystkie znaki na niebie wskazuja wielkie zaineresowanie mojego towarzysza moja osoba ,ale ... Nie calowalismy sie nawet jeszcze ;) Wiem , wiem..problem raczej typowy na "16-stke" , a ja niestety mam juz nieco wiecej :) On stara sie na wszelakie sposoby, zeby bylo mi dobrze... (bez skojarzen :) ). Na kazdym spotkaniu obdarowywuje kwiatami, stara sie jak moze kazda wolna chwile spedzac ze mna, usilnie stara sie trzymac kontakt na takim dosc intensywnym poziomie..w kazdej sytuacji gdziekolwiek bysmy nie byli ma wszystko dokladnie zaplanowane,zeby tylko przypadkiem cokolwiek nie mogloby mi sie nie spodobac. Jednym slowem jest cudowny, dobry, mozna na niego liczyc w kazdej chwili dnia i nocy, a jednak nie stara sie czegos wiecej...calus w policzek to troche malo . Nie wiem z czego to wynika. Nie zachowuje sie chyba tak tylko po to zeby znalezc sobie we mnie przyjaciolke..? A moze sie boi? Ja mam wykonac pierwszy blizszy krok...? A moze powinnam mu pokazac,ze jednak trovche mi zalezy, bo mam wrazenie ,ze troche na dystans z nim postepuje. Sama nie wiem. Moze ktos cos doradzi ? To nie jest jakis tam moj zyciowy problem,ale jestem ciekawa i coraz bardziej tym zaintrygowana. a fajnym i ciekawym byloby poznac zdanie tych co sa zupelnie z boku.

Gość jak zblizy się do Ciebie
zeby dać Ci całusa to przybliz sie ustami do jego ust i...zainicjuj to sama:) ja mojego tak pocałowałam,bo on też nie miał odwagi. Całuje super do tej pory,mmm...;)

Gość jeste mu gwiazda nad odchlania
promiennym celem jego snow dlaczego na skinienie dloni sama chcesz upasc mu do stop?

Gość orbitalna panienka
humorzasta primadonna, Hehe sam jakos sie w moje zycie wpakowal...A uwierz, ruchaczy jak to okreslilas mam juz po dziurki w nosie..wiec teraz glupieje jak cos tak pieknego trwa. Dla mnie to po prostu jakas taka niezrozumiana sytuacja. Moze dam nam jeszcze chwile ? Wkoncu taki niedosyt tez ma cos wyjatkowego w sobie...czyz nie ?:>