Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość militiiiii

znacie jakieś dobre tabletki na powiększenie piersi?

Polecane posty

Gość militiiiii

znacie jakieś dobre tabletki na powiększenie piersi?

Nie ma takich tabletek, a to co sprzedają to ściema. Wystarczy przytyć, bo piersi to tkanka tłuszczowa

Gość WalencjaWwW89
Po pierwsze nie ma takich tabletek. A little coś tam głupoty pisze. Tłuszcz u kobiet idzie w dupe i uda. Nie opłaca sie przytyć bo tylko sie oszpecisz a cycki i tak będą małe...

Gość militiiiii
jak przytyje to pojdzie w nogi i brzuch nie w cycki:) miałam duże piersi byłam zgrabna to mi coś zaczęło odbijać i się odchudzałam teraz mam głowno nie piersi

Gość WalencjaWwW89
dokladnie LittleMee kiepska rada...

Gość zsdas
Zajdz w ciaze to ci wielgachne urosna.

Gość militiiiii
są takie tabletki wszedzie to reklamuja , wszedzie to widze , zdania są podzielone jedni mowia ze pomagaja inni że nie dlatego pytam czy ktoś zna jakieś dobre , które pomogły?

Gość cvcvpoc
po co ci piersi

Gość WalencjaWwW89
LittleMee nie rozśmieszja mnie ! Gdyby wystarczyło przytyć jak piszesz to każda płaska deska zamiast wydawać tysiące na operacje powiekszana cyckow wolala by sobie zjeść pare batonow wiecej ...

Gość WalencjaWwW89
tylko ze to tak nie dziala. wiem bo moje kumpele mialy plan "przytyć" bo chcialy miec wieksze cycki. I tylko maja teraz wieksze uda i dupy a nadla sa plaskie. Tluszcz z pokarmu nie idzie w cycki. Nie bez powodu nawet robią demoty " i zeby w koncu poszlo w cycki"

Gość different***
To lepiej,no wiesz poka te tzytzki,to obczaim czy trza a nimi coś robić

Gość mam zloty srodek na to!!!!
mam 32 lata i dwa razy w zyciu przez jakis czas bralam tabletki hormonalne....-pierwszy raz antykoncepcyjne,teraz-tez biore hormony bo mam problemy z okresem i chce go wyregulowac.... Za kazdym razem gdy biore hormonymam cycki o 2 rozmiary wieksze!!!!!!!!!!!!! sa zajebiste poprostu. Nie wiem czy to tylko na mnie takdziela czy nie,ale to jest jakis sposob..... :) polecam:D

Gość militiiiii
moja mama bierze hormony to przytyła cała ze ma nadwagę , wiec to nie jest najlepszy sposób

Gość rejczelintheblond
Ja brałam tablety anty. Cycki mi nie urosły nic a nic. Jedynie ma teraz grubsze uda. Niby na niektóre kobiety to działa i cycki się powiększają ale i tak to mały procent kobiet i tylko na okres brania tabletek. Ja bym nie ryzykowała. Cycki niekoniecznie Ci urosną a tyłek napewno ;/

Gość facet 32
A pamiętajcie,lepsze małe cycki niż duża doopa i grube uda.

ja nie przytylam wogole....,nawet schudlam teraz 3 kg-bylam za granica,w pracy....a cycki mam super...:) Od tabletek sie nie tyje,one zatrzymuja wode w organizmie...wystarczy dobrze sie odzywiac.... Ale jak ktos tu slusznie napisal-na kazdego to dziala inaczej.... Czytalam tu na kafe kiedys o masazu piersi....

no i kupilam sobie jakies serum na powiekszenie biustu iprzez tydzien regularnie robilam ten masaz po kapieli i rano....i musze wam powiedziec ze efekt faktycznie byl....Piersi byly jedrne,nabrzmiale....jakby wieksze...ale potem przestalam regularnie masowac :(

Gość militiiiii
up

Gość militiiiii
upupup

Gość fbjdjhxv
to prawda cycki to tluszcz bo wielkosc gruczolow jest u wszystkich kobiet taka sama oczywiscie przed ciaza a przytyc mozna sprobowac bo sa kobiety ktore tyja rownomiernie. a tabletki takie nie istnieja to jest chwyt reklamowy bo gdyby faktycznie tak dzialaly to bybly to hit na skale swiatowa

Gość fbjdjhxv
te tabletki ktore jednym pomagaja a innym nie to.zwykly efekt placebo.... moglabys sprobowac akupresury i dowiedziec sie jak pobudzic przysadke mozgowa

Gość gość
Jest tego trochę nie jest to jednak cudowny preparat, a suplement mający szersze zastosowanie jak tylko powiększanie biustu. Ujędrniają, podnoszą piersi i poprawiają wygląd skóry, co również wpływa na wygląd biustu. Jest kilka godnych polecenia preparatów poczytajcie sobie http://www.male-piersi.niebanalny.pl/tabletki-na-wzrost-biustu-html , jak znajdziecie jeszcze jakieś to przed zakupem sprawdźcie czy skład jest na pewno naturalny. Dużo sprzedają podróbek i chemicznych mieszanek.