Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Jestem dziwna osoba

Polecane posty

Moi starzy wyjezdzaja na sylwka na kilka dni, a ja zamiast zrobic impreze (mam 20lat) bede lezala pod kolderka te kilka dni, jadla i ogladala filmy :D i pisala tu na forum. A znajomym wkrece,ze jade z rodzicami ahahahaahah :D

Gość powiem szczerze że
dziwna jesteś

Gość warkot
No i co w tym dziwnego? Ja dziewczynie powiedzialem, ze muzsze pilnie wyjechac sluzbowo a bede w innym miescie milo pod kolderka walil konia i popijal wodeczke. Takie czasy. Naljepiej sie samemu obslugiwac.

Gość czarnooka brunetka z... .
zrobiłabym to samo :D nie znam żadnego sylwestra to i po co świętować?

Ja dziewczynie powiedzialem, ze muzsze pilnie wyjechac sluzbowo a bede w innym miescie milo pod kolderka walil konia i popijal wodeczke. ahahahaha kocham ludzi z kafee oni sa tacy sami jak ja :D

Gość warkot
no powaga... a co ma sluchac jej ciaglego pieprzenia? czlowiek potrzebuje spokoju.

owszem zgadzam się. jezeli zanadto rozpiescisz kobiete to bedzie ona gotowa pomyslec ze Ty jestes dla niej a nie odwrotnie. W kazdym badz razie, pamietajcie moi kochani Wy na pierwszym miejscu :))

Gość LaliaEu
szczerze? najchętniej to bym go również przespała przed telewizorem

Gość choinka zapachowa
ja spedze go na kafe jak co roku, w koncu robie tak od 5 lat wiec to juz taka moja tradycja, a tradycja jest najwazniejsza!

Gość wsedrtyujikjhgdfdsadfvg
Zrobilabym tak samo, a bron boze nie mozna sie przyznawac ze chata wolna;) A wolnej chaty zazdroszcze!!!! Ja Sylwka bede spedzala ze starymi w domu, wysluchujac ze jestem mloda i powinnam sie bawic i ze trace najlepsze lata. Ile bym dala za spokoj jaki bedziesz miala!!!

raz mi sie tak poszczescilo. a tak to zawsze slysze, ze wyszlabys gdzies z rowiesnikami,mloda jestes a ty ciagle przed tym komputerem,itp.

Gość wsedrtyujikjhgdfdsadfvg
Wysluchujemy tego samego: ciagle przed komputerem, nie masz zadnych kolezanek, ciagle siedzisz w domu itp itd