Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto tam jeszcze miał?

Jestem przerażona. Pierwszy raz jestem w ciąży i od razu ciąża mnoga. Boję się!

Polecane posty

Gość kto tam jeszcze miał?

Oczywiście mój mąż jest przeszczęsliwy i w ogóle nie wie o co mi chodzi i czemu się martwie. Ja się bałam jak sobie z jednym poradzić a co dopiero z 3.

To będziesz miała Wow :D, gratuluje, ja na twoim miejscu też bym sie bała ;), ale z dużą pomocą rodziny dasz rade :).

Gość wow 3 to sporo , ja
w duchu marzyłam o blizniakach - parka no ale wyszło jedno...jest jeden wielki plus - za 1 zamachem bedziesz miała 3 dzieciaczków, a tak wyobraz sobie 3 ciąze, 3 porody....przewaznie ludzie po jednym dziecko chca kolejne a ty masz odrazu :) to moze małe pocieszenie ale ja gdybym miała wybierac to chciałabym dwójeczkę odrazu...

ja bym się cieszyła :) mam jedno dziecko a niekiedy jak widze ze sam sie nudzi to az jest mi smutno... No ale na rodzenstwo musi jeszcze poczekać.

Gość musisz musisz
dbać o siebie, ciąże mnogie to ciąze podwyższonego ryzyka, znajdź dobrego lekarza, dobry szpital, który ma doświadczenia z wcześniakami, mnie z takiej ciąży zostało 1 dziecko. Powodzenia

Gość ToksycznakKobita
Moja pierwsza ciąże takze byla mnoga, mam parke blizniat (chlop i dziołcha :) Dodam ze byla nieplanowana i ot taki prezent razy dwa otrzymalam :o

no juz zalogowało. Nigdy z chlopcami nie mialam jakiegokolwiek najmniejszego problemu (oprocz odpieluchowywania) z, wedlug mnie dziewczynki są bardziej wymagające jesli chodzi o wychowanie i dyscypline,ale oczywiscie nie kazde

Gość przyszła mama trojaczków-już!
Witam! Sama zostałam 8 mcy temu mamą trzech cudownych dziewczynek ;) . Dasz radę. Jeśli masz jakieś pytania to pisz,chętnie odpowiem ;)