Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szacenuk

pierwszy raz

Polecane posty

Gość szacenuk

Witam mam taki problem mam dziewczyne i zdecydowalismy sie na swoj pierwszy raz dodam ze ona jest dziewica i juz probowalismy dwa raazy i nie moge jej wsadzic jest taka ciasna ze palec ledwo wchodzi a jak tak juz tak dluzszy czas probuje wsadzic penisa to on mi "opada". Pomozcie co mam zrobic aby nie byla taka ciasna zeby sie ona odprezyla

Gość asdfghjklkmnbvc
widzę, że nie posiadasz ich na klawiaturze, więc proszę : .... ,,,, !!! ??? ((( ))) Na dobry początek wystarczy ;)

Gość Testo
Poprostu niech ona stanie na 1 koncu pokoju a ty z 2 wpjerdol sie jej w cipe z rozpedu i tak do skutku.

Gość szacenuk
chyba tak też przeczytasz :) tak na przyszłość

Gość anser
daj mi numer do niej, załatwie to za ciebie

Gość falowod
pop..leni i ich rady takie same ! powinienes popiescic ja dlugo i delikatnie,najlepiej jezykiem az bedzie bardzo wilgotna w srodku a jak trzeba to kup sobie zel nawilzajacy i wysmaruj glowke.Powinna gladko wejsc.JAK KOBITKA ZESTRESOWANA TO MA SUCHOPSC POCHWY I WTEDY ZA CHINY NIE WSADZISZ LUB WSADZISZ ale bedziesz mial wrazenie ze jedziesz po papierze sciernym :) ja osobiscie lubie takie cipki ale zwykle po 2-3 ruchach czuje jak nawilzaja sie bo to biologia kobiety sie odzywa :)