Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieufny mój facet

Znów mi nie ufa :(

Polecane posty

Gość nieufny mój facet

Co zrobić by facet bardziej zaufał?Jesteśmy teraz w innych miastach i znów sie obraził bo niby słyszał u mnie śmiech faceta za plecami a ja nie mam pojęcia o co mu chodzi :(.Tęsknię za nim a on ciagle awantury i podejrzenia.Nie mam już siły.Boli mnie to :(.

Gość nieufny mój facet
Napisze ktoś? Czasami juz sama nie wiem,czy jest taki nieufny czy nie ma odwagi mnie spławić.

Gość 8ggt
to coś innego, on może być za bardzo zazdrosny

Gość wsi
powiedz ze masz już dość i zrywasz z nim. Jak kocha to wróci. Chyba że chcesz aby doszło do gorszych sytuacji typu bicie itp

Gość nieufny mój facet
ale teraz znów się nieodzywa.Twierdzi,że nie może mi nic dać oprócz nieufności i cicho siedzi-nie odpisuje.Rozmawialiśmy przez telefon,zrobił awanturę-nie dał dojśc do słowa tylko sie rozłaczył a ja nie wiem nawet o co chodzi.Boli mnie to jak mi wmawia,że zrobiłam coć czego nie zrobiłam :(.Myślałam,że jestem ważna dla niego i mi ufa.A teraz juz nic nie wiem :(

Gość wsi
jak by cię kochał to by się nie awanturowal i nie był zazdrosny o byle gowno. Chorym psychicznie zawsze się coś zdaje. Raczej nie jesteś dla niego ważna i nie ufa. Niewiem jak ty ale bym nie tkwiła w takim bagnie.