Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikikowalik

Wakacje na Majorce prośba o pomoc

Polecane posty

byłam na Majorce w tym roku..wynajęłam samochód na kilka dni i objeździłam wyspę więc się nie nudziłam, zwłaszcza że nie jestem miłośniczką leżenia na plaży.Plaże piaszczyste byłe wszędzie gdzie byłam, takie zatoczki. Ze stronki którą podałaś byłam w Cuevas del Drach (jaskinie smocze), rzeczywiście piękne ale musisz wiedzieć że nie można tam robić zdjęć! nie było nic o tym w ulotkach a mój mąż, miłośnik fotografii był bardzo zawiedziony (wziął nawet ze sobą statyw). Dookoła wycieczki chodziło kilku średnio uprzejmych panów i opieprzali jak ktoś zrobił fotkę:o a wszystko dlatego że przy wyjściu sprzedawali własne. Generalnie Majorka na wakacje z dziećmi się nadaje, ale dla mniej stacjonarnych ludzi tydzień to max bo robi się nudno.

Gość no to ja odpowiem
ja bylam pare razy w Cala Ratjada, ale to raczej miejsce na fajne imprezy. Z tego co mi wiadomo na Majorce sa ladne plaze, wiec za bardzo niczym nie ryzykujesz, ze trafisz w nieodpowiednie miejsce. Z tego co pamietam to w Can Picafort bylo tez ladnie

Gość 67jioklo
mnie nie zachwyca..majoeka wole grecje

Gość Niepocieszonaaa
mikikowalik jedziesz sama z dziećmi ,czy wleczesz też i ogon ,to z. męża ,gdzie sie nie zatrzymasz wszedzie jest fajnie ale gdy chcesz sie pobawić musisz dzieci dawać do tak zwanego przedszkola i już jesteś wolna, zabawa ,imprezy sex i sex rozrywka gwarantowana z wójaszkami ,