Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylonia

już sama nie wiem ciąża czy nie?

Polecane posty

Gość sylonia

Witam mam problem nie radze sobie z myślami i nie mogę połapać czy jestem w ciąży . A więc ostatni@ miałam 25 .11 trochę byłam popsztykana z M więc nie kochaliśmy się wcale dopiero ok 14 zaczęliśmy ostro się kochać i przez to wszystko przestaliśmy uwarzać tak z trzy noce ajjjjjjjjj. obliczyłam że nie miałam dni płodnych ale to różnie ztym bywa . dziś 28 okresu nie mam , robiłam wczoraj dwa testy i nic jedna krecha ale okresu nie ma o co chodzi ????? wiem że to dopiero 3 dni ale.. A i mam temperature 37,5 jak to z tą temperaturą . Czy ktoś mógłby mi coś napisać proszę

Gość sylonia
czy nikt nie ma pojęcia o tym proszę o przyłączenie sie do rozmowy

Gość całkiem
hmm to jeszcze zależy jak długie masz cykle, no i... natura naturze nie równa, czasami pod wpływem stresu (choćby nawet spora kłótnia) owulacja potrafi się przesunąć... Poczekaj parę dni lub idź jutro na betę (beta HCG z krwi) i wszystko będzie jasne :)

Gość sylonia
tak 28 dniowe ale ta temperatura taka wysoka ajestem zdrowa i czuje się super

Gość sylonia
oj ja miałam różne sytuacje stresowe i nawet jak chorowałam okres zawsze był jak powinien

Gość całkiem
ja na początku ciąży miałam temp właśnie około 37stopni. Idz jutro na betę, przestaniesz się stresować