Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek Jolasek 23l

tak bardzo mi smutno ostatnio;(

Polecane posty

Gość smutasek Jolasek 23l

wpadam w depreche;( samotnosc mnie dobija, wszyscy do okola szczesliwi, zakochani, a ja ciagle sama i juz nawet o faceta tak nie chodzi, co o zwykle towarzystwo, jakies osoby z ktorymi moglabym gdzies pojsc, pogadac. A tak kazdy ma juz swoje zycie:(

Musisz jakoś sobie zorganizować czas.. By nie siedzieć i nie nudzić się. Zapisz się do jakiegoś wolontariatu, na kursy, zacznij uprawiać jakiś sport, może ucz się grania na jakimś instrumencie..

Gość mr xiao
ja tez melduje sie jako samotny i smutny z tego powodu. mam normalnie kumpli, przyjaciol ale nie ma tej bliskiej osoby. tez mam 23 lata i jakos nie mam okazji do poznawania kobiet a pozatym mam niskie poczucie wlasnej wartosci z powodu nieprzezwyciezonego lenistwa i nieustannych porazek na tym polu. jestem madry ale mam slaba wole i to mnie dobija, przez to nie mam w sobie tej wewnetrznej sily dzieki ktorej mozna wszystko i jestem taki przygaszony i smutny. wiem ze w koncu bedzie lepiej ale marne to pocieszenie na teraz..

Gość mag789
mam tak samo, rowniez mam 23 lata, nie mam szczescia ani do prawdziwych przyjaciol, ani w milosci:( gdyby ktos mi teraz zaproponowal spakowanie walizki i wyjazd gdzies na 2koniec swiata to chyba bym rzucila wszystko i ruszyla po przygode...

Gość PaniSammochodzik
Ja sama sobie zgotowałam taką przygodę :) Warto, odzyskałam poczucie własnej wartości, dzisiaj jestem w wieloletnim związki, polecam wybranie się gdzieś daleko, daleko.

Gość mag789
co roku podrozuje daleko, ale tutaj mialam na mysli przeniesienie sie gdzies daleko, znalezienie tam pracy, zwiedzanie, ale z kims, zeby bylo razniej: (

Gość smutasek Jolasek 23l.
smutno uderzaja krople deszczu o parapet dzisiejszego popoludnia;(;(;(