Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana12345

głupia zażyłość

Polecane posty

mój przyjaciel, kiedyś się we mnie podkochiwał potem ja znalazłam chłopaka, on dziewczynę, między czasie wyjechał do Rzymu, uciekając jeszcze wówczas przed obowiązkowym wojskiem. Jednak nasze drogi się nie rozeszły, spotykaliśmy się garstką przyjaciół, przyjeżdżał bardzo często W kocu pojechałam do Rzymu (od pąitku do późnej niedzieli) piątek spędziłam sama zwiedzając Rzym (jest piękny), w sobotę obiecał mnie porwać i pokazać Rzym, obiad na mieście etc I porwał mnie, jednak ok 3 w nocy sytuacja wymknęła się z pod kontroli... pożądanie wróciło - tak kochaliśmy się ( nie lubię stwierdzenia: Uprawialiśmy seks) Niedziela jak gdyby nigdy nic. Od tego momentu zamilkł, nie dzwonił, nie pisał Dzisiaj wrócił na kilka dni do kraju, oczywiście zjawił się z prezentami - jak to ON, byłą jego dziewczyna - przyjaciółka siostry, cały czas wpatrzony we mnie, przymilał się - na jej oczach. W pewnym momencie ta jego dziewczyna oświadczyła kategorycznie że wychodzą - widziałam jej wzrok. nie chciał iść ale w końcu wyszedł. patrząc takim dziwnym wzrokiem na mnie, gdy mu powiedziałam, że mój chłopak się oświadczył - zaniemówił, jego zdziwienie i wyraz twarzy mówił wszytstko Tak naprawdę to przyjaciel mojego brata, jego dziewczyna przyjaciółka siostry, nim ją poznał - a to ja ich schwatałam - leciał na mnie. Mój brat mówił mu wówczas "dotknij ją to cie zabiję - wszyscy widzeli ten filtr między nami) teraz usnąć nie m,ogę głupio mi, głupio wszystko - wsztstko jest chore, Jutro wybieramy się na pizze i wino z moim obecnym narzeczonym (oni bardzo się lubia) głupio zrobiłąm z tym seksem i wsztscy mysla że ja wówczas byłąm z koleżanką w górach..., nikt nie zna w pełni prawdyt

gdybym wiedziała że są u nas w domu, wróciłam bym bardzo późno

w ogóle głupio to wyglądało obejmował mnie, podnosił non stop za mną latał nie wspomniał o seksie, przy Justynie powiedział że chce bym przyjechała do Rzymu w styczniu, Ona na to że my 3 (ja siostra ona) on że tylko ja ja zawsze wiedziałam i widzialam ze mu się podobam i bardzo mnie lubi chopak/narzeczony nie kocham go - lubię cenie i szanuję - on o tym wie - twierdzi, że miłość przyjdzie z czasem - ten czas się dłuży - razem 4 lata w maju