Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuniaaaa

co sądzicie o tej sukni?

Polecane posty

Gość kasiuniaaaa
Właśnie brałabym ją bez zastanowienia gdyby nie strach przed zakupem bez przymiarki. Kiedy raz przesłano mi zdjęcia sukni na żywo, na wieszaku, to byłam niemile zaskoczona - wyglądała p oprostu brzydko, do tego pewne elementy były inne na modelce, inne na żywo;/

Gość madziamadziamadzia
ładna... musiałabyś pochodzić po salonach, poszukać podobnej i poprzymierzać :) no i dla pewności rozmiaru lepiej sznurowana niż na zamek :)

Gość Andzia z parku
Na zdjęciu ładna, ale czytałaś komentarze sprzedającej? Ma sporo neutrali - jak na suknię ślubną to duże ryzyko. Może w salonie Ci uszyją podobną, albo znajdziesz dziewczynę, która sprzedaje i możesz ją zmierzyć?

Bardzo ładna :) tylko ta góra musi być idealnie dopasowana. Zdecydowałabym sie tylko jeśli mam zaufaną krawcową, która wcześniej obejrzy tą suknię i oceni czy da sie zrobić jakiekolwiek poprawki w razie czego.

Gość widzieliscie to ???
b.ladna

Śliczna jest ale ja bym nie ryzykowała bez przymiarki, a jak przymierzysz i przestanie Ci się podobać tak czasami bywa

Gość harmid
ta modelka wygląda brzydko w tej sukience, bo ma małe piersi i strasznie na niej wisi. a sukienka jest chyba ładna, choć nie w moim stylu.

Gość Chemiczka69
mi sie podoba ta ktora podala mikka

Gość EmilaKS
suknia ladna ale jak napisal/ala harmid ta modelka wyglada w niej brzydko musisz sama zobaczyc jak bedziesz w niej wygladala

Gość kasiuniaaaa
Dla zainteresowanych - odpuszczam. :) stety i niestety... Moja jedyna rada co do sprzedawcy. Kontakt ZEROWY! Pisałam prośbę o realne zdjęcia, i cisza jak makiem zasiał.. Trochę to podejrzane.. Macie rację, lepiej chyba poprzymierzać... Mikkaa2 - Sliczna! :)

Gość Mikkkaa2
kasiuniaaaa, to niestety częste. Rozmawiałam z kolezankami i wychodzi ze najlepiej sobie upatrzyc suknie w necie i podjechac do salony ja zmierzyc bo czesto jest tak ze w necie wyglada ok a nie ma sie figury akurat do tego modelu. wtedy trzeba szukac innej

Gość thtraha
za 500zl to co najwyzej kiecka moze przypominac ta ze zdejcia. tego typu nie kupisz taniej niz jakies 2,5tys

Gość kasiuniaaaa
A szkoda, bo sukienki na allegro, naprawde bardzo ładne, można kupić już za kilkaset zł. Wiec dla dziewczyn, które nie chcą lub nie mają kasy na sukienki za pare tysi, to byłaby bardzo dobra opcja.. Tylko jak one wyglądają naprawde tego już nikt nie wie.. A na większości aukcji nie ma możliwości przymiarki;/