Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalunia11

FANTAZJE

Polecane posty

Gość zLublina
mi mozesz powiedziec wszystko a ja to zrobie

Uważam, że to z kim fantazjujemy powinniśmy zachować dla siebie... Nie sadze, aby nasz partner nie byłby zadowolony z sytuacji gdy fantazjujemy i podniecamy się na myśl o kimś innym... Wszystko oczywiście zależy od naszego partnera ale w większości przypadków nie jest to najlepszy pomysł. Ale jeśli chodzi o same fantazje, sytuacje, pozycje itd. to powinniśmy co jakiś czas uświadamiać partnera o naszych preferencjach seksualnych (szczególnie, gdy się one zmieniają). Wprowadza to trochę świeżości, udostępnia nowe pole do popisu dla nas i naszego partnera...

Gość milusia blondzia
lalunia pracujesz na siebie czy jeszcze od starych czerpiesz?

Gość milusia blondzia
masz partnera a fantazjujesz o innym:O jeśli nie jestes 30 lat po ślubie to masz chuj nie związek

mam 25 lat a fantazje ma kazdy tylko się nie przyznają każdy seksuolog wam to powie a jak sie bzykasz to o czym myslisz? o tym co będzie w następnym odcinku NA WPÓLNEJ

Trochę osobiste pytanie, ale o zdarzyło Ci się wyobrażać podczas seksu, że kochasz się z kimś zupełnie innym ?

Gość hulahopRampampam
Bardzo lubię lizać spermę po stosunku albo brac do buzi z polewą : P ostatnio mialam seks z facetem ktory nie dal mi tej przyjemnosci choc wiedzial ze to lubie i ze chcialam.. Paradoks,ale kręci mnie to. : D

hulahopRampampam: mam takie pytanie do ciebie odnośnie twojej wypowiedzi jaki smak ma sperma ?

Ale są to fantazje o tym co chciałabyś zrobić lub jak być pieszczona czy tylko zmiana osoby ?

W moim przypadku fantazje opierają się do osoby, z moją kobietą robimy to tak jak mamy to ochotę, włącznie z naszymi fantazjami tylko czasami wyobrażam sobie, że jest to inna kobieta, moja znajoma albo ktoś taki.

Chyba jest to fantazja każdego faceta, a co z tym związane jest to fantazja do zrealizowania w Twoim przypadku. W moim niestety nie...

Ty założyłaś temat o fantazjach. A ciekawość rzecz ludzka. Do odpowiedzi Ciebie w żadne sposób nie zmuszam.

to ze jestem w związku i po tym ten związek byłby już nie ten jakbym była sama to co innego