Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j3jdjewqjwjjz

Czy mocno się maluję jak na 13 lat ?

Polecane posty

Nie masz 13 lat ale i tak wyglądasz beznadziejnie, za mocny ten makijaż no chyba że jesteś prostytutką :D

Gość jaka miałam 13ście
sie nie malowałam... teraz mam 24... i już rozumiem dlaczego pani woźna w szkole nie chciała mnie wypuścić, bo myślała, że uciekam z lekcji :D w gimnazjum właśnie :P po co tak sie postarzac?

Gość Tadeuszzzz
poka cyce

Teraz wszyscy na Ciebie siądą jak wczoraj na panią Anne "głodna" wyłudzającą pieniądze :D

nie wygladasz na 13 lat. ale mniejsza o Tobie bo inne bylo pytanie, moim zdaniem nie powinnasz malowac tak mocnej kreski na dole. a swoja droga szkoda ze malujesz sie juz bo na starosc moze twoja cera brzydko wygladac. Kobieta najbardziej dla faceta sie podoba kiedy nie ma makijazu bo makijaz to nie wszystko bardziej naturalne kobiety wygladaja bardzo ladnie nie mowie tu o nie dbaniu o siebie. wzbudzasz u siebie zainteresowanie starszymi a pamietaj jak duzo nieszczesc chodzi po swiecie ktore czychaja na takie jak ty ale co ja bede mowic. Powodzenia w zyciu, pozdrawiam

Gość TO JAKIEŚ PROWO foty z netu
13 to miała 13 lat temu ! :D

Gość supernaturalll
ja pierdle a kretyni dalej myslą ze ona ma 13 lat

dziewczynko po co wogole sie malujesz ? Głupiutka jesteś a tego makijażem nie zakryjesz,zniszczysz sobie cere i stado napalonych facetow bedzie Cie zaczepiac a kolezanki zrobia z Ciebie szmate. Bravo moze jeszcze wypchaj sobie stanik a i pewnie nawet nie zdajesz sobie sprawy jaka próżna i głupia jestes

Dziewczyno, posłuchaj: zamieszczasz zdjęcia z pytaniem i chcesz, żeby odpowiedź na nie brzmiała "nie, wcale, malujesz się akurat i na dodatek ślicznie". Kiedy widzisz, że zdecydowana większość ludzi w tym temacie (czy przypadkiem nie wszyscy?) mówią, że malujesz się ZA MOCNO i koszmarnie, ty ich nie chcesz słuchać i obrażasz się na nich, wyzywasz. Zadałaś pytanie, masz odpowiedź. Nikogo twoje zdjęcie i charakter nie zachwycają. Więc, o ile dotrwałaś do końca mojej wypowiedzi, poznaj moją opinię: makijaż za mocny, wygląda jak pod latarnię, niestety. 🖐️

tak młoda dziewczyna w ogóle nie powinna się malować...dziewczyny w takim wieku makijaż nie upiększa a ośmiesza

Gość j3jdjewqjwjjz
ja pierdole, niby jak ja wyzywam ludzi ?

13 lat to wracaj do ksiazek bo za rok moze dwa matka zostaniesz z takim tokiem rozumowania dziecko wez zajmij sie czymś pożytecznym a nie dupe zawracasz

Gość ja krozystalam z wielu
moj Boze dziewcyzno masz 13 lat a robis z z siebie stara lafirynde!.

Gość vhgjhkj;lk;l
maluj sie bo jestes brzydka, masz dziwny nos, oczy blisko osadzone i kaflowaty ksztalt geby....

Gość trele morele30
Nie przejmuj sie starymi zazdrosnymi babami ktore pewnie zazdroszcza ci urody. Jestes bardzo ladna, makijaz tez chociaz ja, jako mama 11-latki troche bym protestowala. Ale skoro pytasz czy ladny to tak.

Gość vhgjhkj;lk;l
czego zazdroscic? jestem troszke starsza ale ladniejsza, nie mam takiego kinola smiesznego i kaflowatej geby

Śliczna jesteś, słońce. Nie powinnaś się tak malować, ale wydaje mi się, że zrobiłaś sobie ten makijaż tak dla zabawy i że nie wyjdziesz z tym do ludzi, po to po prostu źle wygląda :)

Gość j3jdjewqjwjjz
wreszcie chociaż 2 osoby które mnie rozumieją dziekuję ;**

A co tu rozumieć? To, że malujesz się z nudów albo po to, żeby pochwalić się chamską tapetą? Biedne, ograniczone dziecko.

Gość trele morele30
vhgjhkj;lk;l wstaw swoje foto a ocenimy jaka to jestes ladniejsza. Anonimowo to kazda jest zawsze naj.

Gość j3jdjewqjwjjz
lubię przeklinać, a jak się wkurwię to już przejebane :)

Gość BLEJDU7
Nie wyglądasz na 13 lat alee.. Troszkę za duży ten makijaż ale nie jest tak źle, jesteś bardzo ładna dziewczyna :)

Gość 3jdjewqjwjjz
koleżanka mi powiedziała ,że jak będę się malować to będę mieć szybciej faceta ^^

Gość BLEJDU7
Chcesz za chłopa pustego napaleńca ? ;)

Gość tanova
Ty zwykłe gimgowno jesteś , !!! Moja córka też ma 13 lat , ale za taki makijaż walnełabym w pusty ryj aż by zabrzeczało !!! Ty normalna dziunia jesteś i tyle!!! Gdzie ty się wychowujesz , zapijaczona mamusia nie patrzy na ciebie czy taki sam podstarzały kurwidołek z niej jak z ciebie???? I nie mow , że chcesz ładnie wyglądac dla siebie , bo dla mnie najładniej wygladfa moja córka , która nie ma ani grama makijazu , bo sama mówi , że to jeszcze za wczesnie, zamiast się cieszyć mlodą , ładną cera , jakiej w życiu jyż mieć nie bedziesz to rob isz z siebie starą maleńką!!!! wygldasz na 30 lat , nie na 13. Zal mi cię

ladna jestes ;) ale makijaz rzeczywiscie zbyt mocny, przynajmniej ten na tym 2gim zdjeciu, tak czy siak powiem Ci ze ja w tym wieku tez tak eksperymentowalam ;)

Gość jagodzinska
jak sie ma 13 lat to sie nie maluje, a juz na pewno nie tak.ciekawe jak bedziesz wygladala za 10 lat... bo za 20 to juz w ogole tragedia...