Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j3jdjewqjwjjz

Czy mocno się maluję jak na 13 lat ?

Polecane posty

Gość BLEJDU7
@tanova Kto to mówi. Według mnie jesteś nieopanowana, swoje dziecko też pierdolnij jak przeskrobie bo to najlepsza metoda wychowawcza ta ? Facet Cię rzucił, że tak się wyżywasz ?

nie wygladasz na 13, bo jestes umalowana mocniej niz niejedna 25latka.. Pamietam ze w twoim wieku tez zawsze wygladalam na starsza, malowalam glownie rzesy i prawda byla taka ze ja czulam sie z tym lepiej, a ludzie nawet nauczyciele nie wiedzieli ze sie maluje bo byli przyzwyczajeni skoro od poczatku znali mnei juz z makijazem:) Moi mzdaniem za mocno sie malujesz.. jezeli juz musisz sie malowac, nie neguje tego, bo sama mam czasem probleem z wyjsciem do sklepu bez makijazu:) ale maluj sie delikatniej, uzyl brazowej kredki zamiast czarnej, jesli musisz oczy podkreslic, bo tak naprawde wydaje mi sie ze rzesy wystarcza w zupelnosci, zrezygnuj tez z pomadki, bo to postarza.. zastap to błyszczykiem lub pomadka ochronna bezbarwna:)

Gość Karolajn1 2 2 .
To nie prowo tak wyglądają dzisiejsze 13latki.. Sama mam 18lat i w tym wieku nawet nie miałam żadnych malowideł , bo moja mama też nigdy się nie malowała.. Pierwszy raz pomalowałam się jako 16latka i też to był delikatny make up trochę podkładu, trochę tuszu i czasem błyszczyk. Jesteś bardzo ładną dziewczyną i na pewno make up nie jest Ci potrzebny! Szkoda niszczyć cery. Moja mama nigdy się nie malowała zero make up. Teraz tylko używa trochę podkładu a rzęsy maluje henną u fryzjera. I wygląda bardzo pięknie, ma ładna młodą cere a ma 40lat ciekawe jak ty będziesz wyglądała w tym wieku..

czy wszyscy musicie krytykowac te dziewczyne? Moze nie bedzie jej cera wygladala strasznie, bo pomozemy jej zrozumiec, ze bez kilogramow pudru wyglada ladniej?!

Gość o lilililililitości
mam 30 lat, a wyglądam młodziej niż Ty. Nie mówię tego złośliwie, tylko do przemyślenia