Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaman_xxx

Pytanie do kobiet jak i panow

Polecane posty

Gość asiaman_xxx

Chcialbym sie zapytac o taka jedna rzecz zwiazana z zagranicznymi portalami randkowymi. A mianowicie planuje podroz na filipiny i zarejestrowalem sie na dateinasia.com celem moze znalezienia kogos kto bylby moim przewodnkiem podczas podrozy ;) Prosty portal bez wodotryskow wszystko za free, jak wejde na czyjs profil to ktos widzi ze bylem i czasami wysylaja mi kobiety jakies krotkie wiadomosci typu czesc, skad jestes ale nic na sile typu zostan moim mezem itd. Zarejestrowalem sie jeszcze na chnlove.com tutaj aby wyslac do kogos wiadomosc nalezy wykupic pakiet, ktory umozliwia kontakt z zainteresowana osoba. juz po pierwszym dniu dostalem z tego portalu z 6 obszernych wiadomosci od dziewczyn z Chin, ktore opisuja siebie, swoje marzenia, pragnienia i kogo suzkaja i czy nie chcialbym sie z nimi zapoznac. O tyle jest to dla mnie dziwne ze w przypadku dateinasia mam mala fotke wiec kobieta ma juz jakies o mnie wyobrazenia. Na chnlove mam pusty profil bez zdjec, takze zastanawiam sie czy te wiadomosci nie sa wysylane na sile przez portal albo sztuczne/falszywe aby tylko naciagac klientow aby kupowali i wysylali wiadomosci do kobiet, ktore i tak zapewne nie odpowiedza. Gdybym mial punkty to sam bym sie zapytal tych dziewczyn czy wysylaly mi wiadomosci, ale ze nie moge tego zrobic pytam tu co o czyms takim sadzicie. Druga rzecz na dateinasia wiele profilow jest ludzi, ktore wygladaja na prawdziwe zdjecia amatorsie, zas na chnlove profile ze zdjeciami praktycznie robionymi przez profesjonalistow. Rozumiem, ze strona za kase moze byc moderowana a zdjecia zatwierdzane przez administratorow tylko te najlepsze no ale zeby po 1 dniu dostac od razu tyle wiadomosci kiedy kobieta nawet nie wie do kogo pisze i jak facet wyglada tzn czy moze sie jej spodoba czy nie? Cos mi tu nie pasuje mozecie cos rozinac ten temat. Sorry za literowki

Gość asiaman_xxx
kurde nikt nie jest w temacie?

Gość mnie się nawet czytać nie chce
za długie....

Gość asiaman_xxx
kurde no moze czasami sie rozwodze ale krocej sie nie dalo, no