Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Valentina....26

Zdałam sobie sprawę jak bardzo GO kocham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Valentina....26

Ostatnio ciągle się kłóciliśmy... O bzdury. Czepiałam się go. Przygniotły nas problemy dnia codziennego. Wyładowywaliśmy na sobie nerwy. Kilka dni temu mój mąż jechał z pracy do domu żeby zdążyc na wigilię. Miał wypadek, wylądował w szpitalu. Nic złego mu nie zagraża, jest poobijany, ma złamaną rękę. Nawet nie wiecie co czułam kiedy się dowiedziałam o tym wypadku i jechałam do szpitala. Nie wiedziałam w jakim jest stanie, wyobrazalam sobie najgorsze. Jak go zastalam na sali takiego biednego... Przeciez ja nie wyobrażam sobie życia bez niego, tak go KOCHAM. Jest całym moim życiem. Wczoraj wyszedł do domu. Nie mogę się nim nacieszyc. Ciągle się do niego przytulam. Zdałam sobie sprawę jak bardzo go kocham i że nie wyobrazam sobie życia bez niego. Załuje że wcześniej o tym nie pamietałam. Teraz wiem że nie ma sensu marnowac życia na klótnie bo nigdy nie wiadomo ile tego życia nas jeszcze czeka.

Gość los kazał ci otworzyć oczy
dobrze, ze się przebudziłaś :-) ja nie miałam tyle szcześcia i straciłam ukochanego :-(

Gość wiekszosc tutaj to osoby
samotne trzeba być bez serca zeby nie liczyć sie zupelnie z uczuciami innych i tylko gupia cipa siedzi na kafe jak jej mąż co dopiero wyszedł ze szpitala i o mało go nie stracila

Gość Valentina....26
a co się stało jesli można spytac? ja od tego dnia kiedy miał wypadek dziękuje z całych sił bogu że go mam. tak go kocham

Gość Valentina....26
Mój mąż teraz spi ,chce odpocząc niech się wyśpi po tym wszystkim. I prosze mnie nie wyzywac

Gość Jest takie powiedzenie:
ŚPIESZMY SIĘ KOCHAĆ LUDZI,BO TAK SZYBKO ODCHODZĄ(...) Szanuj i dziękuj Bogu za to co masz-o ile jesteś wierząca.

Gość Valentina....26
A w miedzyczasie ide na orgie gangbang

Gość uzalezniłas sie od niego
masz sie na kim wyzywać i z kim sie kłócić przestraszyłaś sie ze mozesz to starcisz a zdobycie kolejnego to zawsze jakis problem :D

uzalezniłas sie od niego- jesteś chora, fajnie że ci do smiechu jak ktoś ma zmartwienie. całe kafe... autorko to nie jest najlepsze miejsce na zwierzenia

Gość gość
W skrócie moja sytuacja wyglądała tak, że chłopak po krótkim czasie rzucił mnie, ponieważ nic poważnego nie czuł, a on szuka powaznego związku i kobiety na całe zycie. Nie zależało mu aż tak bardzo, by kontynuowac ten związek, po prostu nie widział dla nas przyszłości. Problemem było to że ja się już zdążyłam w nim zakochać…. Musiałam go odzyskać. Zrobiłam to dzieki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl. Wrócił i jesteśmy szczęsliwi.

Gość Hanaa19797
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość Kiniaa1972
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
jprd :O

Gość gość
Ja nie miałam już nic do stracenia i spróbowałam rytu z magia-anielska.pl, o dziwo po kilku tygodniach mój misiaczek wrócił i jest teraz kochany jak nigdy. Magia działa na serio trzeba tylko dobrze trafić.

Gość gość
To niewyobrażalne szczęście mieć koło siebie taką osobę.