Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Powróżę!!!

Polecane posty

Telefon - jako osoba posiadajaca "dar" wiem skad sie wzial twoj nick :classic_cool:. Zly dotyk boli przez cale zycie, ale nie musisz sie wyzywac tutaj na forume. My chcemy ci jedynie pomoc :classic_cool:🖐️

Gość hehehe Carrie powróż też mi
piec akumulacyjny elektryczny, co akumuluje cieplo np na nocna taryfe, czyli "zbiera cieplo" i tym samym prad miedzy godzina 22 a 6 oraz między 13 a 15 a w pozostałych porach to cieplo oddaje po trochu, oczywiście ilość godzin "zbierania tego ciepła" można sobie ustawić, jak i porę tych czynności. Też nie wiedziałam, ale się douczam hehe

Dobra: czy kiedyś uwolnię się od kafeterii? Jaki będzie mój poniedziałek po sylwestrze? Zalicze wszystko , czy będę skręcać długopisy w przyszłości?

Nie uwolnisz. Na sylwestrze zaliczysz wszystko co sie rusza, ma penisa i puls. :P :classic_cool:🖐️ Co do skladania długopisow, to widze alternatywe - ciekawa posada w Tesco przy rozkladaniu towaru w godzinach nocnych. :classic_cool:

Gość hehehe Carrie powróż też mi
12skizto - nie będziesz sklejać długopisów, spokojnie, jak ja widzę jakich ja mam dekli w pracy za całkiem rozsądne w mych okolicach na początek kariery pieniądze, to wierz mi, nie jest źle. Jedyny problem jest taki, że pracy trzeba szukać : dzieki znajomościom, z polecenia lub mając dobrą opinię w szkole (średniej). Do tego nie trzeba mieć nawet studiów.

Gość pemerna
Carrie jak tam całki ? :classic_cool:

Gość pemerna
poprzednie koło zaliczyłaś ? :D

Gość mozart..
nie lubie qurv

Gość pemerna
czyli w chuja sobie lecisz ? :D to tak jak ja hahah ja muszę mikre zaliczyć 3 stycznia mam ostateczny termin a gówno umiem :(

Gość no to ja też chce
25.08.1988 czy znjdę dobrą prace w przyszłym roku?