Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielekwcak

Facet za leniwy na seks

Polecane posty

Gość singielekwcak
Facet nie jest zadnym impotentem, jak mnie wkurzaja osoby, ktore lepiej znaja mojego faceta niz ja sama, mimo ze go nigdy nawet na oczy nie widzialy. Tak jak napisalas, dla niego seks jest meczacy i woli masturbracje. Nie ma zadnych, nawet najmniejszych klopotow z impotencja

Gość singielekwcak
Preferuję masturbacje bo jest gejem,lubi bawić się ptaszkiem,a to tylko nędzna wymówka.

Gość singielekwcak
wpis z 23 38 to oczywiscie podszyw nie kochalimsy sie ani razu

Gość Dr.House :)
Wydaje mi się,że właśnie uświadomiłaś sobie,że jest kryptogejem.

Gość singielekwcak
Nie jest zadnym kryptogejem, prosze Was o zdanie a nie obrazanie mojego partnera

Gość taaki se facett
" a faceci garna sie do seksu nie dlatego ze jest dla nich taki przyjemny, tylko dlatego ze maja duzy poped" bo to prawda. sex to ciezka robota tak jak kopanie lopata. wy tylko wystawiacie doopsko wiec latwo wam mowic:P

Gość kobietkaas
Gdybym byla facetem tez bym sie nie chciala kochac

Gość skoro się nie kochaliście to
skąd wiesz czy nie jest impotentem? sory, ale dopóki sama nie poczułaś penisa i wytrysku to nie masz pojęcia jak jest

Gość singielekwcak
Bo widzialam jak sie masturbuje z finalem

to taki impotent-masturbant, podnieca go tylko własna ręka. sorry ale to żałosne. pewnie przegiął z masturbacją i normalna żywa kobieta już go nie potrafi podniecić :o dla mnie to obleśne, ale rób co chcesz loda też by nie chciał? za duży wysiłek dla niego?

Gość singielekwcak
skoro się nie kochaliście to, poczytaj co to jest impotencja bo najwyrazniej nie wiesz Za lodami nie przepada, poza tym mowi ze by to bylo nie fair bo on by mi nie zrobil minetki

no dobra ale co to za różnica czy impotent czy nie? skoro i tak z Tobą się nie bzyknie? :D no i napisałam, impotent masturbant, zdrowa żywa kobieta go nie podnieca, tylko ręka. to obrzydliwe. ale Twój związek, Twoje życie. ja bym tak nie mogła

Gość singielekwcak
Kobiety go podniecaja, tylko ze on nie chce sie kochac bo seks dla niego jest meczacy a srednio przyjemny. Podniecenie a przyjemnosc z seksu to dwie rozne sprawy

tak czy siak to obrzydliwe. ale skoro Cię kręci, to miłego patrzenia na faceta który się masturbuje :D dla mnie to jakiś wyjątkowy dewiant. za dużo rąsi i skutki nieodwracalne jak widać 🖐️

Gość singielekwcak
Az tak Cie boli ze facet woli masturbacje niz kobieta? A Ty co bys wolala gdyby seks dla Ciebie byl tak samo przyjemny jak masturbacja a przy tym duzo bardziej meczacy?

MNIE boli? mi wisi co woli Twój facet, przecież to wasz problem. co mi do tego? założyłaś temat to odpowiadam, co o tym myślę. co ma mnie boleć? :D:D:D

Gość singielekwcak
Boli bo z uporem maniaka piszesz ze to impotent, jakis dewiant co nie jest prawda

zaczynam podejrzewać, że nie jesteś kobietą, tylko właśnie facetem który woli sobie strzepać niż kochać się z dziewczyną :classic_cool:

Gość singielekwcak
Zaraz zacznie mnie podejrzewac ze jestem zwierzeciem. Nawet gdbymy byla facetem ktory woli sobie strzepnac niz kochac sie z kobieta to co? Az tak bardzo by Cie to bolalo?

Gość singielekwcak
temat umarl?

Gość ola_30
singielekwcak - Ja bym Cię ostrzegała przed związkiem z nim. Po ślubie będzie ejszcze gorzej. Ja Ci powiem szczerze, że ja mam podobną sytuację. Mój m po prostu ma tak niskie libido, że jemu wystarczy seks raz na miesiąc, a nawet rzadziej. Jest po prostu za leniwy na seks, też uważa, że to za dużywysiłek. Jesteśmy po ślubie 5 lat,a ten problem mamy od jakiś 3 lat. Nie pomagają szczere rozmowy, on zawsze ma po prostu jakąś wymówkę, a to jest śpiacy, a to znajomi do nas przychodzą i jest za późno, rano nie lubi itp. Każdy seks to zawsze musi być moja inicjatywa, wymuszanie, a on niemal z łaski się zgadza i potem jest super, ale co z tego jak to jest raz na 2-3 miesiące? Ja już mam tego naprawdę dość. Nie pomagają szczere rozmowy, niby żartem go pytam, czy mam znaleźć sobie kochanka, to on że jutro będzie super seks a potem znowu nic. Nie wiem, co z tym mam zrobić? Kocham go bardzo, mam małe dziecko, poza tym seksem wszystko jest super. Nie chcę go zdradzić, ale co mam zrobić aby on się zmienił? czy są na to jakieś leki?? Niestety, tu naprawdę nic nie pomaga, bo jestem obiektywnie mówiąc atrakcyjną kobietą, dwa lata młodszą od mojego m, szczupłą brunetką z długimi włosami, ubieram pończochy, piękną bieliznę itp. i wtedy ok po mojej szopce to on z łąski chce, ale ja już mam tego dość. Innym mężom to wystarczy jak żona dres zdejmie, a tego to trzeba specjalnie prosić i skakać nie wiem jak żeby mu się zachciało. Ja też bym chciała, zeby to on w końcu chciał, żeby wyszedł z inicjatywą. Co ciekawe przed ślubem potrafił i 3 razy w ciągu jednej nocy chcieć, a teraz ciągle nie ma ochoty. Na pewno ma to wpływ brak sportu i to że przytył 10kg ale co ja mam na to poradzić. Myślałam, że jak pod koniec ciąży nie kochaliśmy się 4 miesiace i potem po porodzie, to po tych 6 miesiacach wskoczy na mnie z ochotą, a ten nadal nic! No co mi poradzicie??

Gość moje koleżanki
28 lat i seks go męczy:D co ty jeszcze łykniesz?

Gość Aska kraska
Mysle ze jestes dziewica i dalas sobie wmowic takie glupoty. facet jest gejem tylko sie ukrywa