Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już mam wszytskieego dosc

Depresja,Nerwica i problem z doborem LEKÓW czy to normalne?

Polecane posty

Gość Aghatha
A ksiazki też planuję kupić juz nawet wyszperałam na jakimś forum polecane tam książki.Chce cos zrobić, zmienić się. Kupiłam jakis czas temu ksiazke o poztywnym myśleniu i tez stram sie stosować podane w niej rady. czytaj różne, z różnych źródeł - broń cię Bóg ograniczyć się tylko do płytkich poradników amerykańskich jak zyc lekko łatwo i przyjemnie najnizszym nakładem sił i srodków. a jak dlugo chodziłas na psychoterapie? jak czesto?z czego sie leczyłaś? Depresja, trzy lata wyciete z zyciorysu. Cztery podejścia pod psychoterapię - z róznymi terapeutami. Najdłuzsza trwała rok, spotkania raz w tygodniu. Z terapeutą którego miałam ochote udusić za jego brak empatii :D Ta była skuteczna.

Gość fjolka123
mi też przez kilka miesięcy próbowali dobrać leki, bardzo różne, potem lekarka trafiła na Prefaxine - jak na razie najlepszy- na depresję i nerwicę z lękiem kiedyś miałam epizod nerwicowy, pomógł Afobam, a właściwie wyciszył na chwilę. moje małżeństwo przechodzi ciężką próbę, odizolowałam się od wszystkich znajomych, wychodzę tylko resztkami sił do pracy, pracę magisterską przerwałam w połowie. na razie zbieram siły na psychoterapię, albo tylko tak sobie wmawiam

Gość gość
Powoli dobijam do 30. Czułem ogromną pustkę, nie widziałem sensu w dalszym kontynuowaniu tego miernego żywota. Może zacznijmy od poczatku. Miałem nieciekawe dzieciństwo. Podejrzewam, że problemy brały się stamtąd. Problemy w pracy, znajomi mi się jakoś wykruszali.... itp. Czułem, że jestem na tym świecie sam. Kompletna pustka... Miałem już tego dość. Na 30 dni w miesiącu może tydzień miałem w miarę normalny. Reszta to mega dół. Na szczęście znalazłem dla siebie ratunek. Chodzi tu o oczyszczenie aury, które zamówiłem na stronie http://moc-energii.pl , wczesniej nie sądziłem ze cos takiego może pomoc, ale w moim przypadku pomogło zdecydowanie. Czuję się świeży, pełen sił do działania.