malami41 0 Napisano Grudzień 29, 2011 Witajcie. Mam taki kłopot.. Okres powinnam dostać we wtorek tydzień temu (20.12) a zamiast okresu dostałam jasnobrązowe plamienie.. (cykl miesiączkowy mam regularny, zdarza się czasem , ze się spóźni góra 2 dni) . Nie wiem czy to ma związek, ale od kilku dni źle się czuje.. Jest mi niedobrze, brzuch mnie pobolewa, jestem osłabiona.. Czy to może być ciąża? Proszę , pomóżcie mi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Grudzień 29, 2011 może to być ciąża, skoro podejrzewasz taką możliwość to zrób test ciążowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monida 0 Napisano Grudzień 29, 2011 ja również uważam, że powinnaś zrobić test, wtedy wszystko będzie jasne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malami41 0 Napisano Grudzień 29, 2011 eh boje się.. ale jak będę miała taka możliwość to zrobię ten test ; / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach