Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdkaldkaldkaldw

Panowie mam 23 lata jestem dziewicia czy to Was smieszy???

Polecane posty

Gość sdkaldkaldkaldw

jak pisze na czacie to wiekszosc jest w szoku dlaczego.....

Gość kijem nie tknięta
ja mam 40+ i co powiesz?

Gość bambczyk
wyslij mi nagie foty

Gość el chulo
Mnie to wcale nie śmieszy,po prostu jesteś wartościową dziewczyną i się pewnie szanujesz.

po co zadajesz glupie pytania? Czy teraz kazda dziewczyna powyzej 14 r.z. ktora jest dziewica to wstyd? Co sie porobilo z tokiem myslowym i szacunkiem wobec samego siebie?

Gość ptasiek nastroszony
nawet gdy zdejmiesz rajstopy? wcale to śmieszne nie jest, godne podziwu , ze niewinna i nieboga taka Niewiasta jestes

Bo na czatach siedzą ludzie którzy sie rozprawiczyli w wieku 12 lat i teraz mają takie uzależnienie od seksu ze poniżają się szukajac go na necie.

Niestety własnie te 14-16 stki sie puszczają strasznie aż zmieniają nasz światopogląd :D

Gość sdkaldkaldkaldw
moze tego nie wiem, ale wiekoszsc jest w szoku nie jestem brzydka jestem normalna, mialam facetow ale to zwiazki bardzo krotkie nie dali sie dobrze poznac... wiec mialam sie kochac zeby przestac

Gość sdkaldkaldkaldw
tak wiem ze nie powinnam ale kiedys mialam chlopaka zapytal czy jestem mowie ze tak a on gdzies ty sie uchowala.... a powod rozstania podal ze go do mnie nie ciagnie ze chciial sprawdzic czy latwo sie ze mna zwiazac

Gość ptasiek nastroszony
piertol co kto mysli , nikt przez to nie placze to miej swoja jazde jezeli Ci z tym dobrze to ok. calkiem w porzo jest gdy sie narzeczona pozna zapozna jeszcze nie rusaną

ja sie zmęczyląm dziewictwem więc w wieku 22 po prostu to zrobiłam z chłopakiem nowo poznanym w którym sie zauroczyłam.

Gość Niezdobyta twierdza
Nie przejmuj się. Mam dokładnie tak samo. 23 lata i też jestem dziewicą. Po prostu nie spotkałam nikogo z kim warto byłoby to zrobić. A nie chce byle gdzie i z byle kim.

Gość sdkaldkaldkaldw
i co? dalej jestescie razem czy koniec?

Gość sdkaldkaldkaldw
dziewczyny widze ze jest nas wiecej, ja gadalam z kolesiem na czacie to powiedzial ze nie zna 23 letniej dziewicy..... tez nie chce zrobic tego z byle kim bo pierwszy raz sie pamieta tak jak pierwszy pocalunek ale Faceci sa dziwni zalezy im tylko na jedenym

Gość different***
'ptasiek nastroszony" ma rację,gdybym spotkał to jedyną,z którą chciałbym być całe życie,to jakby się okazało,że jest dziewicą to by był największy dar.

Gość macoiong
facetom zalezy na jednym ? Na czym ?. My jestesmy prawiczkami , nie brudzimy sie seksem

Gość sdkaldkaldkaldw
mowie o facetach ktorzy maja doswiadczenie.. tak troche sie smieja z tego ze ktos jeszcze nie wie cza czym to polega....smieja sie z dziewic, smieja sie z puszczalskich...

Gość ptasiek nastroszony
oczy wiście to wcale takie3 wazne nie jest... mogłbym się zakochać nawet w byłej prostytutce o wartości dziewczyny nie decyduje czy była i ile razy już rusana

Gość sdkaldkaldkaldw
nie wiem czy fajnie, inne maja doswiadczenie sa przez to takie pewne siebie a ja taka szara myszka nie wiedzaca o bozym swiecie

Gość taki jeden typ *
Na pewno jesteś przez to ciepłą i subtelną dziewczyną,a nie jakąś wyuzdaną suką.Plus dla Ciebie.

Gość sdkaldkaldkaldw
staram sie byc mila i sympatyczna, na dodatek jestem decha... ale ludzie ktorzy maja cos za soba ponizaja innych ze w tym wieku ze wiele stracilam