Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhgghgh

salon kosmetyczny magnolia med krakow

Polecane posty

Gość hhgghgh

chodzi ktoś? jak oceniacie personel? ktora kosmetyczka najlepsza, a ktora odradzacie?

Gość hhgghgh
nie ma nikogo w temacie?

Gość hhgghgh
nikt nie doradzi? bo nie moge znalezc zadnej opinii w necie

Gość hhgghgh
chyba nikt tam nie chodzi... to nie wiem czy sie zdecydowac

Gość gość
Stanowczo nie polecam Magnoli Med, fakt kiedyś ten salon był ok, teraz juz nie ma starego personelu, ciekawa jestem czemu, były naprawdę dobre. Swoją drogą od dłuższego czasu nie można się dodzwonić a nie mówię już o odwołanych wizytach i ich strony. Nie polecam, brak szacunku dla ludzi i ich czasu!!!!!

Gość gość
Hej, faktycznie z Magnolią coś ostatnio, nie tak, personel się zmienił i ogólnie chyba już im na klientkach nie zależy, szkoda bo fajne miejsce kiedyś było!

Gość Ela2
Witam, ktoś kto dokonał tych wpisów powyżej, nie ma najmniejszego pojęcia o czym pisze lub pracuje dla konkurencyjnego salonu. Moje przyjaciółki poleciły mi to miejsce. Korzystam z usług Magnolia Med i jestem bardzo zadowolona. Nowe kosmetyczki są bardziej profesjonalne i sympatyczne. Widać, że ten salon mocno pracuje i stara się jeszcze bardziej zadowolić swoich klientów (i tak jest już teraz dla mnie najlepszym miejscem w Krakowie). Jestem super zadowolona z ich usług. Pozdrawiam i szczerze zachęcam do odwiedzenia i skorzystania z ich usług. Jest pięknie i profesjonalnie. Nie wspominając o urządzeniach, które tam posiadają. Ela

Gość gość
Witam, właśnie zastanawiam się nad wyborem salonu, chciałam skorzystać z depilacji laserowej i tak sobie czytam. Może faktycznie wcześniejsze wpisy są od złośliwej konkurencji, ale chyba nie będę ryzykować . Kto z normalnych klientów, dodaje opinie o 2 w nocy nad ranem, tu raczej bym się zastanowiła . Pozdrawiam Justyna

Gość gość
Alez tu Panie niektore szczekaja... :) Who let the dogs out?!? Woof woof woof :)

Gość gość
No faktycznie szczekają , bardzo brzydko oj bardzo!!! "Zimne suki to taka odmiana psów, które uważają siebie za ideał, choć wcale jako taki nie są postrzegane. Ich główną cechą jest obojętność, kompletny brak poczucia humoru wyparty bezpodstawnym poczuciem wyższości"

Gość gość
Nie ma to jak upust beznadziejnie fałszywych i brzydkich emocji ANONIMOWO w necie... Panie hauł hauł odpuscie! SALON PIEKNY I PROFESJONALNY! Wszystkiego dobrego dla Salonu Magnolia Med zycze. Zyczliwa

Gość MaMo
Ja szczerze polecam Magnolie. Profesjonalizm, życzliwość i super atmosfera. Personel bardzo sympatyczny, nie pierwszy raz czułam się fachowo obsłużona i na pewno nie raz tam jeszcze powrócę. Widać, że dbają o klienta i nie zgadzam się z opiniami, że teraz jest gorzej... to chyba rzeczywiście konkurencja musi pisać..

Gość gość
Salon nie uczciwy , pobiera opłaty za zabiegi , których nie wykonali , dodatkowo manicure hybrydowy miał się trzymać 2 tygodnie ale tak się nie stało!!! Stanowczo nie polecam Magnolii Med!!

Gość gość
Popieram wcześniejszy wpis, nie polecam!!

Gość gość
Próbuję się dodzwonić do salonu od kilku dni i cisza, na mail również nie odpowiadają. Czas przenieść się w inne miejsce.

Gość gość
Salon Magnolia med zostal zlikwidowany, jest szansa ze dlatego nie odbieraja telefonow ;) A czy wie ktos co sie dzieje teraz z P. Marcelina z Magnolii? Gdzie pracuje?

Gość gość
Zamykają ? Magnolię , kurcze szkoda taki piękny salon :(. Muszę znaleźć coś innego, może coś polecacie?

Gość gość
Z dobrego zrodla wiem ze juz jest zamkniete. Salon wizualnie rzeczywiscie byl piekny. Nie wiem tylko co z pracownikami, gdzie sie dziewczyny poprzenosily, bo jak wiadomo dobry personel to podstawa

Gość gość
Faktycznie szkoda, ja chodziłam do Magnoli, były naprawdę fajne kosmetyczki, jak znajdę Panią od manicure to dam znać.

Gość gość
Salon Magnolia Med nadal istnieje i nie kłamcie, że został zlikwidowany, a obsługa odeszła, bo miała za mało doświadczenia do pracy na takim sprzęcie i w takim ekskluzywnym salonie urody.

Gość gość
dziwne, zatrudniali pracownikow, ktorzy musieli odejsc bo mieli za male doswiadczenie? jaki to ma sens? kto to pisze?

Gość gość
Ba , wszyscy wiedzą kto to pisze!

Gość gość
A ja mam lepsze źródło i wiem, że będą otwierać klinikę w innym mieście. Szkoda czasu na głupoty. Chyba musicie pracować w jakiś gryzidołkach. Ja tam lubiłam Magnolię i będę zawsze ją lubić.

Gość gość
Mozliwe ze beda otwierac gdzies indziej bo ta przy Pilotow jest zamknieta i prosze mnie tu nie pomawiac o klamstwo! :)

Gość gość
jak widać gryzidołek z grzybem na ścianach ma tyle pracy , ze aż stoi pod oknami :)

Gość gość
Dziwne a ja widziałam że jest otwarte, pracuję w tym budynku. Nawet chciałam się umówić na laser, ale nie wiem czy to odpowiednia pora. Komentarze są jakieś co najmniej złośliwe, chyba skorzystam z innego salonu.

Gość gość
no właśnie...lepiej się zapisać tam gdzie pracują najlepsze kosmetyczki w mieście, tylko zapomniało mi się gdzie to i muszem się podpytać jak się nazywa ten salon :)

Gość gość
Rzeczywiscie Magnolie dzialaja, niestety P. Marceliny juz tam nie ma :( Nadal nikt nic nie wie o jej dalszym losie zawodowym? ;)

Gość gość
a cysia siedzi podobno w lisiej norce i skrobie pietki czekajac bezpiecznie na cudowne rozwiazanie..tera ja zastepuje jakas kolejna z second handu... Co tam sie dzieje olaboga w tym grajdolku, zmieniam lokalizacje ..

Gość gość
Ludzie kto to pisze, jakie brednie! Ktoś tu jest na prochach ?