Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhgghgh

salon kosmetyczny magnolia med krakow

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem z jakiej wsi pochodzi autor powyższego komentarza ale przeprowadzając się do Krakowa (wychodzę z takiego założenia skoro odwiedza tutejsze salony kosmetyczne) powinien dostosować swój zasób słownictwa oraz stylistykę językową do tutejszych zasad, nie mówiąc już o sprawdzeniu w słowniku języka polskiego używanych przez siebie słów. Otóż grajdołek to mała wieś lub prowincjonalne miasteczko więc ciężko używać tego określenia w stosunku do miejsca takiego jak salon kosmetyczny. Po drugie pisze się "teraZ" a nie "tera".... komentarza chyba nie wymaga, mówi samo za siebie z jakiego "grajdołka" pochodzi autor w/w tekstu. Nie mówiąc o tym iż jest to wszystko napisane tak nie zrozumiale, że komuś na prawdę przydałaby się długa lekcja zasad stylistki i gramatyki. Szanowny autorze proszę się cofnąć do podstawówki bo aż żal. Tam również nauczą pana/panią podstawowych zasad wychowania bo ewidentnie widać braki, tekst zieje złością i chamstwem co świadczy tylko o charakterze".

Gość Eya
Dziewczyny pracujące w Magnolia med przeszły do Instytutu No1) Długo byłam klientką Magnoli, (przyciągnęły mnie piękne wnętrza i dobry sprzęt) zostawiłam morze kasy na zabiegi. Zniechęciło mnie odejście mojej stałej kosmetyczki, ale przede wszystkim, brak promocji, rabatów dla stałej klientki. Teraz jestem w salonie w którym b. dobra oferta cenowa i stałe promocje motywują…Mają znacznie taniej i zdecydowanie więcej klientek.

Gość gość
Zgadzam się , również zostawiłam w tym salonie dużo kasy, i zero promocji!

Gość gość
No i fajnie :)

Gość artur46
Salon eeeeeeeee tam żal pisać masakra

Gość gość
a Magnolii już nie ma , byłam i cisza .Polecacie coś innego może lepszego?

Gość gość
Moim ulubionym jest Fleur de Beaute na warszawskim Ursynowie :) Polecam go ze względu na dobrze wykonywaną tam pracę, zabiegi odżywcze dla skóry są wprost nieziemskie! :)

Gość gość
W tym gabinecie wnętrze wygląda bardzo luksusowo, oczekiwanie na zabieg jest w wyjątkowo dobrych warunkach. Ważny jest każdy klient, niezależnie od tego czy to jest twoja pierwsza wizyta czy też kolejna. Pani doktor jest naprawdę rzetelna, nie robi nic na siłę, potrafi doradzić tańszy zabieg by osiągnąć pożądany efekt.

Gość Relucja
Mnie ostatnio koleżanka namówiła aby wypróbować nowe miejsce aby odbyć zabieg modelowania sylwetki w tym salonie przy ul. Monte Cassino 6 Przyznam, że bardzo pozytywnie mnie zaskoczył salon i jego wystrój. Tutaja macie ich promocje- http://beautyandbio.pl/promocje/ Uważam, że warto skorzystać :)