Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mAMMA MARTYNKII

Problem z ojcem mojej corki...

Polecane posty

Gość mAMMA MARTYNKII

Mam dosc tej calej sytuacji.Jest ojcem mojej corki.cORKA ma 3 latka a on widzial ja zaledewie ze 3 razy w zyciu. I przypomnialo mu sie ze ma dziecko.Wydzwania do mnie. A dzis to juz szczyt.Wyzwal mnie ' ty j**ane , szmato ty k**wo, spotkamy sie w sadzie'. Czy w takiej sytacji sad moze pozwolic na widywanie ojca z dzieckiem.

Gość Wiedźmak Plugawiec
A co Ty ? Nie wiedziałaś komu dupy dajesz ?

Gość mAMMA MARTYNKII
nikt nie poradzi

Może niestety zezwolić, ale walcz o to że jeśli w ogóle do tego miałoby dojść niech to będą wizyty monitorowane - Ty, albo kurator. To wszystko zależy od sędziego i was, tego co każde z was zezna.

Gość mAMMA MARTYNKII
uciekne z mala ale nigdy nie pozwole mu na kontakt z corka. nigdy.

Gość mAMMA MARTYNKII
niewiejm czego on chce odemnie. Od marca do grudnia siedzi w anglii.Zero kontaktu.Teraz zjechal na 3 miesiace na urlop do polski i wydzwania. Po za tym byl jakos latem w polsce na kilka dni nawet nie byl u malej. Przez ten okres co jest za granica zero kontaktu. Placi jedynie alimenty. A po za tym nic malje nie kupuje.Na urodziny, dzien dziecka, mikolaja pod choinke.Kompletnie nic. I to ma byc ojciec.KPINA.

Wiem kochana wiem. Może cię tylko próbuje wkurzyć, ale gdyby jednak rzeczywiście złożył sprawę to musisz to wszystko powiedzć, najlepiej poprzeć dowodami, zeznamiami świadków Ja bym sie nawet o opinie RODK ubiegała, tam od razu wyjdzie że to dla dziecka obcy facet i nie ma z nim nic wspólnego.

Gość mAMMA MARTYNKII
chce zlazyc sprawe o pozbawienia albo ograniczenie praw ale tak zeby nie stracic alimentow.

od tego bym zaczęła. Pozbawienie praw rodzicielskich nie pozbawi cię alimentów. Ja musze dzisiaj zmykać ale jak chcesz się jeszcze czegoś dowiedziec pisz na maila artigiana@wp.pl Od paru miesiecy mam na bierzaco kontakt z prawem rodzinnym, może bede mogła ci coś pomóc czy doradzic.

Gość mAMMA MARTYNKII
dzieki