Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona2011/2012

pilnie endokrynolog dziecięcy śląsk

Polecane posty

Gość zmartwiona2011/2012

Pilnie potrzebuje skonsultować 4-letnią córkę z dobrym endokrynologiem. Ma bardzo powiększony lewy jajnik(jest on wielkości jak u dorosłej kobiety). byłabym bardzo wdzięczna za namiary na jakiegoś dokładnego i solidnego lekarza z okolic katowic, a nawet z całego śląska.

Gość ema.32
prof. Wioletta Skrzypulec - przyjmuje prywatnie w Mikołowie

Gość zmartwiona2011/2012
a mogłabym prosić o jakieś namiary?? czy orientuje się pani ile kosztuje wizyta u niej

Gość zmartwiona2011/2012
naturalny jogurt wydaje mi się że jesteś człowiekiem o niskim poziomie kultury osobistej. o ginekologu wiem i też się do niego wybieramy tylko że termin do gin mamy na 5 stycznia a termin do endokrynologa dopiero na czerwiec! a powiększenie jajników może być również spowodowane zaburzoną gospodarką hormonalną! na co wskazuje u córki również ciemne i duże owłosienie( na pleckach nóżkach oraz rękach) więc proszę o przemyślenie następnym razem czy aby na pewno słuszne jest odpisywanie na posty w tak wulgarny sposób. a już na pewno nie byłabym taka skora do ubliżania innym, bez względu na słuszność swoich racji.

jajniki produkują hormony a endokrynolog jest od hormonow wiec nie wiem o co chodzilo temu jogurtowi