Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonooka_papugaa

do panów - jak ocenieacie czy polki sa dobre w lozku?

Polecane posty

Gość zielonooka_papugaa

jak w temacie. jestem rowniez ciekawa jak oceniacie sex ze swoimi stalymi dziewczynami - czy jestescie zadowoleni i w pelni usatysfakcjonowani czy jednak sfrustrowani w tej sferze zycia bo wasze partnerki nie spelaniaj w pelni waszych oczekiwan. i jeszcze jedno czy czesto zadarza sie wam spotykac kobiety, ktore sa naprawde dobre w lozku i z ktorymi czujecie sie wyjatkowo - taka specyficzna chemia akurat miedzy dwojgiem ludzi, ktora ciezko powtorzyc??? dodam, ze ja z taka duza cheia sotkalam sie tylko2 razy, a mam lat 37.

Gość Dark chocolate
Sa bardzo dobre. Sa troche ciasne ale to nawet lepiej bo mam tylko 15cm dlugiego i 13cm obwodu.

Gość zbyszko_z_katowic
Pierwsza zasada męskości- najpiękniejsze i najlepsze kobiety są w tym kraju, z którego pochodzi pytająca towarzyszka :) Dlatego: TAAK, Polki są najlepsze :P

ciezko ocenic bo nie wiem jaki jest seks z kobietami z innych krajow :P a tak to taki swietny seks mialem jak dotad tylko z jedna partnerka, zero krepacji, lodzik z glebokim gardlem, pozycje jakie tylko sie wymarza oraz spontaniczny seks gdzies w plenerze przed ktorym najpierw krecila mi tyleczkiem po chuju czy lapala za fiuta zeby mnie podniecic, spontaniczna dziewczyna , tak to ogolnie zauwarzylem ze kobiety przy lodzie zbyt delikatnie sie obchodza byc moze z obawy zeby nie "uszkodzic" badz pieszcza tak jak same chcialy by byc pieszczone badz co badz czesto przy lodzie zapominaja ze jestesmy facetami i ze lubimy w tych kwestiach mocniejsze doznania bardziej energiczne... :) i zadko kiedy sie otwieraja i nie mowia jak lubia jak by chcialy itp maja problemy z takim nakierowaniem czy mowieniem o swoich fantazjach :) tak to nie mam zastrzezen :D tylko panie z wyczuciem z tymi mocniejszymi doznaniami, pamietam jedna z dziewczyn tak energicznie robila mi loda ze potem przez tydzien mialem siniaki na fiucie :o :D

Gość xseerena
jestem kobieta, ale moge powiedziec, ze to tez zalezy od partnera, tego jaki jest i wlasnie od tego czy jest dla nas"aptyczny"- jeden potrfai wytworzyc taki klimat,, ze dajesz z siebie wszystko bo tosprawia ci przyjemnosc wtedy a z innym niestety nie jestes krolowa alkowy :) ja tak mam np.

Gość zielonooka_papugaa
dzieki za wypowiedzi. pytalam o te chemie miedzy dwojgiem ludzi bo od jednego mezczyzny, z ktorym wlasnie te chemie mialam strasznie mocna uslyszalam, ze nigdy takiego sexu nie dowiadczyl i nie moze zapomniec. i faktycznie odkad nie jestesmy razem to mnie atakuje co jakis czas propozycjami, ale choc pokusa wielka nie korzystam bo jestem w zwiazku. aczkolwiek wydawalo mi sie, ze on klamie bo to przystojny , inteligentny facet i mial mysle bardzo duzo kobiet w zyciu. dlatego bylam ciekawa czy zdarza wam sie zapamietac szczegolnie jakas osobe,z ktora bylo bez porownanai dobrze.

Gość Dark chocolate
Ja cie wyrucham i zobaczysz jakie sa polki. Jak potrzebujesz sprzet zeby dojsc.?

zielonooka_papugaa oczywiscie z ta co ja opisywalem ze mialem najlepszy seks to laczyla nas taka chemia ze jeszcze troche a zarowki by eksplodowaly a szyby by popekaly... samym oddechem na szyi bez calowania wchodzilismy w taka faze podniecenia ze ciezko opisac chemia niesamowita, zwierzece instynkty... do teraz i ja i ona jakie pozadanie w sobie wtedy wywolalismy wspominamy do dzis bez pocalunkow i dotykow samym oddechem... glownym czynnikiem jest zgranie sie partnerow czyli to jak sie czujemy w swoim towarzystwie, czy jestesmy nie skrepowani czujemy sie swobodnie, czy nie mamy zachamowan nie wstydzimy sie siebie na wzajem a przedewszystkim jak sie sobie podobamy im bardziej podniecamy sie fizycznie, wygladem siebie na wzajem tym wieksza chemia i pozadanie :) wiec pieprzenie ze wyglad nie ma znaczenia to tylko pieprzenia im bardziej sie sobie podobamy i podniecamy tym wieksza chemia im wieksza chemia tym wieksze porzadanie lepszy seks wieksze doznania i niezapomniane wspomnienia po...

Gość co wciągneliście??
nie miałem okazji porównać z obywatelkami innych państw, więc nie mogę ani potwierdzić ani zaprzeczyć.

Gość zielonooka_papugaa
LordKoks, jestes z ta kobieta? Czy chemia przelozyla sie na milosc??

Gość 123 mam cię
tylko obce polki są dobre w łóżku , jak już zostaną żoną to zaczynają przewlekle chorować na bóle głowy (główna choroba ) i tysiące innych aby tylko nie dać duupy , także polecam zawsze jakąś na boku bo taką "głowa" nie boli

Gość DOROta w sloncu
'wiec pieprzenie ze wyglad nie ma znaczenia to tylko pieprzenia im bardziej sie sobie podobamy i podniecamy tym wieksza chemia' LordKoks - prawie ze wszystkim sie z Toba zgadzam w Twoich powyzszych wypowiedziach, ladnie to wszystko opisales, jednak poza tym jednym,przytoczonym daniem ...otoz ....co do wygladu nie jest to takie oczywiste, poniewaz najbardziej udany sex mialam z facetem,ktory srednio mi sie podobal, ale jednoczesnie nikt tak jak on nie podniecal mnie swoimi gestami, meskoscia,zachowaniem,spojrzeniem itd...a co do samego wygladu, znam przystojniejszych niz on,wiec nie sam jego wyglad w sobie mnie nakrecal ;)

Gość jeszcze pijany .......
ja trochę posmigalem po europie i powiem że jak mi się jakas naprawdę podobała to w łóżku było ostro,to kwestia dopasowania się,miałem kiedyś tajkę która kochała się ze mną jak zaczarowana,było super.nie można powiedzieć że polki są najlepsze, to zależy od człowieka, są polki na które nawet patrzeć się nie da takie pasztety a są i takie sex bomby o których snimy po nocach.polki generalnie są czyste i zadbane i to jest ich atut.w innych krajach kobiety aż takiej wagi do higieny nie przywiązują.ja uwielbiam polki

Gość jestem Twoim idealem
Ja nie wiem dotad mialem tylko jedna partnerke,zadna rewelacja

"najbardziej udany sex mialam z facetem,ktory srednio mi sie podobal, ale jednoczesnie nikt tak jak on nie podniecal mnie swoimi gestami, meskoscia,zachowaniem,spojrzeniem itd" DOROta w sloncu - tak zgadzam sie z tym, charakter gesty slowa mimika twarzy spojrzenie czy glos tez jest baardzo wazny ale pomysl sobie jak by ten sam facet byl duzo przystojniejszy to nie uwazasz ze doznania miala bys jeszcze wieksze ? na pewno seks bylby jeszcze lepszy a podniecenie wieksze... :) ja akurat mialem caly pakiet czyli slodki glos, spojrzenie takie ze zwalalo z nog :) twarz aniolka jak to znajomy ujal :) gestykulacja mimika i charakter a do tego naprawde piekna dziewczyna o slodkiej aparycji ale w lozku diabelek :) i jezeli byla by troche mniej ladna to napewno i podniecenie czy chemia byla by troszke mniejsza... zielonooka_papugaa nie niejestem z nia, byly plany... mialo byc cos z tego ale klapa totalna, zostaly przynajmniej wspomnienia :)

Gość ona czyli ja 24
_LordKoks , chyba jesteś doświadczony w tych sprawach/miałeś wiele partnerek

ona czyli ja 24 - tak jestem doswiadczony w tych sprawach ;) azalezy ile dla ciebie to jest wiele :P

Gość ona czyli ja 24
Dla mnie 2 to już wiele, bo jestem dziewicą ;)

nie mialem wiele w granicach 5 sie zamyka :) dbam o swoje dobre imie nie lece z kazda ktora sie do mnie slini... swoja droga masz 24 i jestes dziewica... to twoj swiadomy wybor czy cos z toba nie tak ? ;> jestes gruba, masz jakies wady itp ? hmm

Gość dasxasd
ja to samo slyszalam od wszytskich facetow z jakimi bylam-najlepszy seks, jestem boska itd...na codzien slodka, sliczna, ciepla kobieta a w lozku demon:) tez sie nad tym zastanwiaalm, mysle ze tak jest kiedy naprawde dobzre czujesz sie z facetem. wyzwalasz wszystko z siebie co mozliwe bez cienia krepacji, a ja akurta bylam w lozku jedynie z facetami z ktorymi laczylo mnnie glebokie uczucie. nigdy zadnej jednorazowej przygody. dlatego czulam sie kompletnie otwarta i dzika...ale szczyt swoich mozliwosci osiagnelam z moim mezem z ktorym czuje sie najcudowniej na swiecie. bezpieczenstwo, milosc 100 %. i dlatego jedziemy naprawde ostro. Lodzik-ostro, namietnie, gleboko. i inne swinstwa . facet ma 36 lat, kobiet w lozku?? chyba sam nie potrafi zliczyc a jednak to ja jestem najlepsza:) bo szczera, otwarta do granic:)

Gość PERYPETEUSZ
polki sa nieruchawe

Gość PERYPETEUSZ
nie to co Rosjanki czy ukrainki - ojjjjj z nimi, to można się pobawic mialem juz kilka polek i jedna ukrainke i 2 rosjanki wiec wiem co mowie mam porownanie

Gość ona czyli ja 24
_LordKoks, długo by pisać, nie jestem brzydka ani gruba (choć to sprawa względna), problem jest natury psychologicznej, boję się bliskości ryzyka. Długo by o tym pisać, jestem wrażliwa, mam znerwicowaną matkę, która często mnie krytykowała, wyzywała, porównywała do innych, był nieprzewidywalna. Chyba w głębi się boję, że miłość też jest nieprzewidywalna, że komuś zaufam, pokocham, skoczę na głęboką wodę, a on niespodziewanie zmiesza mnie z błotem, zostawi, zdradzi i będę cierpieć. Chodziłam do psychologów, ale chyba sama muszę zmienić to przekonanie, bo inaczej zostanę starą nieszczęśliwą panna, a tak bardzo marzę o czułości i bliskości. A Ty ile masz lat?

Chyba w głębi się boję, że miłość też jest nieprzewidywalna, że komuś zaufam, pokocham, skoczę na głęboką wodę, a on niespodziewanie zmiesza mnie z błotem niestety musze cie zmartwic milosc jest cholernie nie przewidywalna powiedzial bym ze milosc to straszny skurwysyn :P i jezeli zle trafisz to o ile piszesz szczerze o sobie to mozesz popasc naprawde w duza depresje i zrazic sie do kontaktow damsko meskich... a zle trafic jest bardzo latwo nawet wiecej trafic dobrze i dobrze ulokowac swoje uczucia jest naprawde ciezko i sa na to bardzo duze szanse... z tego co widze to masz duzo kompleksow i problemy z samoakceptacja siebie i strachem przed odrzuceniem/odtraceniem ja mam 24 lata, wyslij mi swoje zdjecie, jestem bardzo ciekaw jak wygladasz ;)

Gość ona czyli ja 24
Masz rację, tak właśnie jest. Nie ma potrzeby wysyłania zdjęć, szkoda, że usunęłam fotki z mixera (taki portal społecznościowy). Wyglądem nie powinnam się przejmować, bo nie jest źle (tak mówią inni), ale ta wrażliwość i psychika mnie załamuje, chciałabym być optymistą i mieć więcej spraw w d*pie ;)

ona czyli ja 24 - no szkoda chetnie bym zobaczyl jak wyglada taka wrazliwa osobka :) wiesz z jednej strony napewno duzo lzej by sie zylo jak mialo by sie wszystko w dupie z drugiej strony taka uczuciowa dziewczyna jest idealna kandydatka na dziewczyne i mam nadzieje ze kiedys na taka uczuciowa i ceniaca milosc wlasnie trafie ;) z tym ze ciezej jest trafic na kogos kto to naprawde doceni :)

Gość ona czyli ja 24
Hmm, znalazłam z dyplomatorium :D, ale czy mógłbyś coś więcej napisać o sobie? Nie chętnie pokazuję się osobom o których prawie nic nie wiem ;) no i czy też się odwzajemnisz fotką :)?