Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonooka_papugaa

do panów - jak ocenieacie czy polki sa dobre w lozku?

Polecane posty

cos o sobie ? jestem chamski nie mily i wulgarny... ale mam wrazliwa "dusze" :D jak sugeruje nik cwicze na silowni... choc na kafe mowia ze jestem gimbusem z zapadnieta klatka ;P mimo wszystko latwo nawiazuje kontakty z ludzmi :) moze lepiej przeniesmy sie na gg :) pod tym linkiem znajdziesz moj nr gg : http://f.kafeteria.pl/profil.php?autor=13756945

Gość ona czyli ja 24
Przepraszam Cię, idę już spać. Wybacz, jestem nieufna, niedawno dzwoniłam na policję, bo szybko zaufałam komuś z neta, a on pisał, że chce się zabić :/ Stresu miałam co niemiara. Zresztą to już była druga akcja z policją przez osobę z neta.

Gość cytrynkaaa..l
LordKoks jaki jest Twój ideał kobiety podaj jakiś przykład aktorki/piosenkarki celebrytki ....

Gość nikeeeee
jestem w stałym w związku od 4 lat i kiedy jestem w łóżku ze swoją panią niechciałbym być w żadnym innym miejscu na świecie

Gość ona czyli ja 24
Dziękuje, ja Tobie też i szczęścia w nowym roku :)

ona czyli ja 24 no wlasnie nowy rok przeciez tuz tuz, wiec zycze ci w nowym roku znalezienia tego "szczescia" ktorego tak bardzo pragniesz ;)

Gość cytrynkaaa..l
chodziło mi o wygląd ale charakter tez mnie interesuje :)

Gość cytrynkaaa..l
ja tu czekam :) ale chyba się nie doczekam :(

cytrynkaaa..l tak to nie wiem za bardzo bo nie obchodzi mnie swiat celebrytow, polskie filmy tez zadko ogladam a polskich piosenkarek w ogole nie slucham itp ale jak juz to jezeli ogladasz pierwsza milosci to bardzo podoba mi sie pod wzgledem wygladu i charakteru (charakteru fikcyjnej postaci jaka gra) serialowa wiktoria ladna tez jest serialowa pielengniarka ktora byla mis.. grajaca w daleko od noszy a dawniej w... rozowej landrynce na polsacie :D http://m.onet.pl/_m/6e69a621832b2b4c6039416955bd38d8,10,1.jpg a czemu pytasz ? ;>

Gość cytrynkaaa..l
Bo podejrzewam jakim typem faceta jesteś a że lubię takich mężczyzn to interesuje mnie jaki mają gust :) Fajnie pisałeś o seksie ;) szkoda że w tym chyba jestem bardzo bardzo kiepska chyba przez moje kompleksy :o

Gość cytrynkaaa..l
złączyłam sobie i mi zadziałał ;) ta ostatnia dziewczyna podoba sie chyba każdemu mężczyźnie mój były tez za nią przepadał ;)

Gość Juuki
cienkiuuuuutkie - jak kolega wyzej pisal - jak na laski to tylko na wschod, a polki to cienkuuuutko za nimi daleko

kurde nie pykaja cos te linki :/ wiec podaje jej imie i nazwisko Magdalena Mazur w googlach mozna sprawdzic :) o prosze :) mowisz - Bo podejrzewam jakim typem faceta jesteś- to jakim wedlug ciebie jestem facetem i jakich ty lubisz facetow ? ;) Fajnie pisałeś o seksie - nawet nie staralem sie tego ladnie ubrac w slowa :P troche dziwie sie ze mowisz ze ladnie :D i co wedlug ciebie jaki mam gust ? pokazalem ci 2 panie jakie mi odpowiadaja i co myslisz ? ;> :)

cytrynkaaa..l - ta o ktorej tu pisalem byla/jest baardzo podobna do tej aktorki tylko duzo mlodsza tez blondynka tylko bardziej hmm "slodsza" z wyrazu twarzy :)

Gość cytrynkaaa..l
może nie ładnie ale podniecająco :) Jesteś pewny siebie a to jest bardzo seksowne u mężczyzn i czuje że jestes atrakcyjnym facetem a to tworzy fajną mieszankę wybuchową ;) A dziewczyny które opsialeś szczególnie magda mazur jest bardzo do mnie podobna, mój facet wiecznie mówił że to moja siostra bliźniaczka i ciekawiło mnie czy gustujesz w dziewczynach zbliżonych fizycznie to mnie ;)

Gość cytrynkaaa..l
chodziło Ci o halszka lehman ?

Gość sambaaaaaaaaaaa
ale wy sie do siebie az kleice :) wymiecie sie gg numerami piszce e maie czy cos milosc przez neta jest realna

szkoda że w tym chyba jestem bardzo bardzo kiepska chyba przez moje kompleksy - czemu tak uwazasz ? twoj facet nie jest zadowolony z waszego pozycia ? :P i co to tam za kompleksy posiadasz ;)

Gość cytrynkaaa..l
już były facet, moim największym kompleksem sa moje piersi ale jak na razie na operację jeszcze nie uzbieralam a coraz poważniej się nad tym zastanawiam.

halszka lehman ? tak tak to ona ma fajny glos ogolnie jako kobieta mi sie podoba i serialowy charakter mi bardzo pasuje uczuciowa szukajaca milosci ale z charakterkiem i dbajaca o siebie, jak bym taka spotkal to napewno zagadal bym do takiej :) haha czyli poprostu to co napisalem rozpalilo twoja fantazje :D dlatego wczesniej dziewczyny mi tu pisaly ze dobrze/ladnie to opisalem :D no fakt pewnosci mi nie brakuje ale czy jestem atrakcyjny ? pojecie wzgledne, jednej kolezance sie bardzo podobalem pod wzgledem powierzchownym (fizycznym) za to dla innej bylem poprostu hmm brzydki czy nie atrakcyjny ? jakos tak :P mowisz magda mazur jest do ciebie podobna ? a to ciekawe :) nie napisalas tak czasem specjalnie zebym chcial od ciebie foto ? :P a tak po za tym widze ze tez jestes pewna siebie kobieta, napisalas ze magda jest podobna do ciebie a nie ze ty do niej co pokazuje ze znasz swoja wartosc :)

sambaaaaaaaaaaa nie ma milosci przez neta przez neta mozna sie poznac umowic na real mozna sie zafascynowac zaciekawic druga osoba i chciec ja poznac na zywo...

Gość cytrynkaaa..l
Nigdy bym nie pisała że jestem do niej podoba gdybym tego nie słyszała dosyć często, ona nawet kiedyś grała w reklamie tabletek na gardło i przyjaciele pytali czy to oby nie ja ale to było kilka ładnych lat temu :P A Ty jesteś męski a że mnie to strasznie kręci to nic na to nie poradze ;)

twoje piersi ? operacja ? wiesz co najpierw pokaz foto ja je ocenie meskim okiem hehehe ;) chyba mnie podrywasz... a tak serio przez to co pisze wywnioskowalas ze jestem meski ? ;P skoro tak mowisz... to jestem ciekaw masz faceboka albo nk chetnie zobacze i ocenie jak to jest z tym waszym podobienstwem ;) no i chyba nie odpowiedzialas mi na pytanie: szkoda że w tym chyba jestem bardzo bardzo kiepska chyba przez moje kompleksy - czemu tak uwazasz ? twoj facet nie jest zadowolony z waszego pozycia ?

a z tym jeszcze- A Ty jesteś męski a że mnie to strasznie kręci to nic na to nie poradze - chyba tak cie te moje opowiadania rozpalily :P ze nakrecona teraz jestes :P

Gość cytrynkaaa..l
Mój facet był bardzo zadowolony z pożycia :P i chyba tylko to nas w pewnym momencie łączyło. Tak, przez to co piszesz tak wywnioskowałam i zdania nie zmienię :P czy ja już pisałam że mam dużą intuicję :D Na naszej klasie mnie nie ma na facebooku również, oczywiście mam swoje zdjęcia ale sam wiesz jak jest i jak trzeba uważać szczególnie tu na kafe...

Gość cytrynkaaa..l
"chyba tak cie te moje opowiadania rozpalily ze nakrecona teraz jestes " no własnie bardzoo i musze coś z tym teraz zrobić :P

to czemu napisalas - szkoda że w tym chyba jestem bardzo bardzo kiepska chyba przez moje kompleksy - skoro twoj byly nie narzekal to nie mozesz byc bardzo bardzo kiepska ;) nie o intuicji nie pisalas :P doskonale wiem jak trzeba uwazac na kafe, dlatego podchodze tu z duzym dystansem do rozmow itp.. nawet do ciebie, sama wiesz jak trzeba tu uwazac jak sama napisalas ;) jak chcesz mozemy przeniesc sie na poziom gg w moim profilu znajdziesz moj nr gg no własnie bardzoo i musze coś z tym teraz zrobić - no to ja jestem ciekaw jak zamierzasz sie z tym uporac :D a tak w ogole ile masz lat i jak masz na imie cytynowa ?