Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest bez sensu

Jak można mówić, że 1700 złotych pensji dla osoby bez wykształcenia to MAŁO?

Polecane posty

Gość to jest bez sensu

Mojego faceta pojebało, edukację skończył na liceum, pracuje 5h dziennie, wolnego ma od chuja, mieszka na zadupiu gdzie życie to nie jest jakiś ogromny wydatek, zarabia 1700 zł, opierdala się praktycznie cały dzień grając sobie w gry i płacze, bo za mało zarabia i on wyjedzie z Polski, bo Polska to bagno bez perspektyw dla niego :o Nie chcę tu rozdmuchiwać żadnej dyskusji o wartości papierka po studiach, bo ten gówno daje, ale mógłby się trochę nad sobą zastanowić. Czy ten człowiek jest normalny? :o

Gość to jest bez sensu
Nie zrobiłam na was wrażenia, więc to chyba ze mną problem i się bezmyślnie czepiam. No cóż, możliwe :P

Gość zbyszko_z_katowic
inni po prostu słusznie uznali, że to nie jest norma tylko wyjątek :) temat można zamknąć :)

Gość to jest bez sensu
Dziękuję za wytłumaczenie :D🖐️

Gość zbyszko_z_katowic
pewnie ma te robote po znajomosci i to cala tajemnica. a ze narzeka to calkiem inna sprawa, bo powinien byc zadowolony :)

Gość ja86sia
no cóż, nie wiem czego on się po liceum spodziewał, nie ma na co narzekać moim zdaniem, zwłaszcza jeśli jak mówisz pracuje raptem po 5h i ma tak lekką pracę, ze w gierki sobie gra...

Gość Oczywiście jestem zaciekawiona
Facet jest najwidoczniej porąbany.

Gość to jest bez sensu
Po znajomości nie, ale zdobył ją fuksem właściwie i nawet nie docenia. Pominę fakt, że kretynowi za chuja nie da rady wytłumaczyć, że nawet jak wyjedzie gdziekolwiek bez swojej znajomości języka to wcale lepiej nie będzie zarabiać, bo w przełożeniu na rzeczywistość i koszty życia codziennego za granicą pewnie tyle samo będzie mu w kieszeni zostawać co w Polsce. No ale co tam, w końcu "zarabiam 5000 tysięcy za granicą" brzmi lepiej niż "dają mi 1700 złotych w Polsce", znajomi będą zazdrościć. Ja jebię, z kim ja w związku jestem 😭

Gość to jest bez sensu
jestem z nim tylko i wyłącznie dla jego 22 centymetrów czystej rozkoszy

Gość to jest bez sensu
No dokładnie, nie ma żadnego fachu w ręku, języka ani nawet gównianego papieru, więc powinien trochę docenić łaskawość losu. Dzięki za odpowiedzi, bo już myślałam, że to ze mną coś nie tak :o Mammi0000, nie mogę powiedzieć, bo czyta kafeterię, pal sześć ten mój temat jeśli się skapnie, ale jak się dowie że rozgaduję gdzie mu tyle płacą jak jest po prostu idiotą to mogę mieć niewesoło :D

Gość to jest bez sensu
ps ma na imię Mbebe 🖐️

Gość to jest bez sensu
a jak się dowie że pierdoli mnie jego szef to dopiero chryja będzie :o

Gość to jest bez sensu
Podszyw, też cię kocham :classic_cool:🖐️

Gość to jest bez sensu
Skończył, ale nie ma nawet matury :o

Gość to jest bez sensu
w sumie fajny z niego facet bo wybaczył mi udział w orgii grupowej z pięcioma imigrantami z Afryki...

boze co za kretyn a myslisz ze statystyczny niemiec za 5 tys zlotych przezyje ?? to 1200 euro prawie to dla niemca grosze dla polaka sufit...

Gość to jest bez sensu
A ogólnie to z nerwów i poczucia beznadziejności też już zaczynam pierdolić jak potłuczona, kilka postów wstecz miało być "5 tysięcy", a nie "5000 tysięcy" :D

Gość to jest bez sensu
Anioł, właśnie to miałam na myśli, ale mieszkając w takich Niemczech to 1200 euro będzie dla Ciebie groszem, mimo że w Polsce miałbyś za to sporo. A on myśli, że zarabiając 1200 euro i mieszkając w kraju, w którym tyle mu płacą będzie bogaty :o

Gość 1700 to smieszna kasa
moj facet jest tez po liceum i zarabia 4500 i tez uwaza ze to malo, wiec teraz probuje rozkrecac wlasny interes zreszta ja sama tez uwazam ze to smieszne pieniadze i mobilizuje go do zarabiania wiecej

sama wyciągam 5000 na sponsoringu

widze ze zazdrosc kogos zzera :D

Gość to jest bez sensu
Jak na polskie warunki 4500 to niezłe osiągnięcie, więc cieszę się razem z wami :D Ale pierdolenie głupot, że to mało jest jak dla mnie oznaką pazerności i jakiejś choroby psychicznej.

bo to jest mało, nie kupisz za to normalnie mieszkania jak normalnie czlowiek powinien, bez kredytów na x lat, wiec TO MAŁO a ze tutaj ludzi przyzwyczaja sie do minimalizmu i ciesza sie z kazdego ochlapa wiekszego niz 1500 to juz nie moj problem

ja wystawię parę razy w tygodniu doopę i mam taką kasę z tego że wam się nie śniło :)

Gość gratki
nie ma to jak szacunek do swojego chłopaka. teksty w stylu "chyba go poj..ało" czy "kretyn" itp itd naprawdę dużo mówią o Tobie :) powiedz mu to prosto w twarz. w życiu nie chciałabym za partnera mieć takiego fałszywca co się wyżywa na forach na mój temat w tak przemily sposób. Chyba sama nie jesteś zbyt nachalnie wykształcona! takie odnoszę wrażenie :)

Gość to jest bez sensu
Fakt, jeśli chodzi o przykład, który podałaś to jest to mała kasa, ale spokojnie za nią przeżyjesz bez martwienia się co masz włożyć do gara, no chyba że zarabiasz jeszcze na pięcioro dzieci i żonę. Mój facet nie ma ambicji na własne mieszkanie, bo już je ma po rodzicach, samochód też mu kupili, za benzynę nie płaci, za rachunki też nie, on chce po prostu się chwalić, że zarabia w chuj kasy nawet jeśli nic z nią nie zrobi, to nie jest normalne. gratki, nie jestem fałszywa, bo dobrze wie jakie mam zdanie na jego temat w tej kwestii 🖐️

Gość gratki
mhmmm to Ciebie boli fakt, że nie chcesz, żeby idiota po..bany wyjeżdżał zostawiając Ciebie w Polsce:) a zna zdanie, że dla Ciebie jest idiotą, kretynem, itd? to się nie dziwie, że chce wyjechac :)

Gość to jest bez sensu
sram mordą