Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem zalamana

Moj maz ma kochanka!!!! Co zrobic???

Polecane posty

Gość Jestem zalamana

Bylismy normalnym malzenstwem i niedawno urodzil nam sie synek w czerwcu. Maz bardzo dobrze zarabia ale dlugo dopozna pracuje i czesto go w domu nie bylo. Wszystko bylo wporzadku i nic nie podejrzewalam az do swiat kiedy przez przypadek zajrzalam dojego telefonu i przeczytalam SMSa od jakiegos faceta dosc mocno erotycznego. Widac nie zdazyl go skasowac. Nie dawalo mi to spokoju przez swieta i bylam nerwowa caly czas. Po swietach maz mila jeszcze urlop do konca roku i gdzies znikal wiec poprosilam wczoraj sasiadke o opieke nad malcem a sama pojechalam za mezem i znalazlam go z tym facetem w hotelu. Widzialam do ktorego pokuju wchodza i odczekalam pol godziny a potem tam zapukalam do nich i to co zobaczylam to wolenie opisywac widoku!!! Maz zmieszany nagi w lozku a tamten w samej bieliznie przy drzwiach mi otworzyl. Ucieklam stamtad z placzem a w domu wielka awantura. Nie wiem co teraz mam zrobic. Tamten tez jest zonaty - w dodatku znam tamta kobiete. Nie wiem czy jej powiedziec o tymw szystkim?? Co teraz zrobic?? Nie mamowy zebysmy byli razem, ale co z naszymsynkiem teraz bedzie?? Maz swietnie zarabia a ja z czego sie utrzymam sama z dzieckiem????

Gość ptasiek nastroszony
ja mysle , ze moze3sz to przekuc w same korzysci, facet jako ten bardzo faworyzowany w UE moze dostac lepsza prace a tez zrobic kariere polityczna co bedzie tylko z korzyscia dla Ciebie. no i Cie z zadna zdzira nie zdradzi

Gość zgłoś się do programu
Dlaczego ja

Gość mikemaruda
coz,jestescie przykrywka dla dwoch gejow,zycie musisz tamtej powiedziec zalezy czy chcesz uczestniczyc w tej farsie i tyle

Gość Jestem zalamana
najbardziej mi wstyd że bardzo mnie ten widok podniecił :o

Gość maybelineNy
a co jestes homofobka czy co? lepiej ze z facetem niz z inna baba :(

Gość Jestem zalamana
no nie, ale tamten miał pałę jak Murzyn! miałam na niego ochotę od dawna (to nasz sąsiad) a podebrał mi go mój własny mąż :o

Gość myślę że ...
kup czarnego wielkiego strapona i walcz na pieska ! :)

Gość Jestem zalamana
Nie sa smieszne te glupie podszywy...... Nie wiem co mam zrobic.... rozwod nieunikniony ale najbardziej zal mi dzieciatkna ktore nie jest niczemu winne no chyba ze wybaczyc mezowi i jakos nadal zyc tak jak wczesniej??? Jak radzicie bo ja juz sama nie wiem. Moze by zerwal kontakty wszystkie z tym facetem i byloby nadal tak jak bylo??

Gość Jestem zalamana
Głęboko wierzę w to że mój mąż nei jest gejem a to była tylko chwila jego słabości.

Gość HankaMOSTOWIAAAAK
kochana,to zalezy czy maz jest gejem czy bi ale nie sadze by skonczyl z tym,moze z nim zerwac ale znajdzie innego faceta rozwod przemysl 2x ale nie licz na wiernosc

Gość ptasiek nastroszony
może spróbuj chocby dla dziecka....różne Ludzie rzeczy gdy na chwilę upadną robia

Gość HankaMOSTOWIAAAAK
wiesz,hmm znam paru co sa gejami i maja dzieci i zony,boja sie odrzucenia spoleczenstwa rodziny itp jak sie uspokoisz sprobuj pogadac z nim o co naprawde chodzi

Gość Jestem zalamana
No wlasnie nie wiemco myslec bo juz czytalam w internecie ze faceta ciagnie do facetow i jak ma ten pociag w sobie to go zawsze bedzie mial :( No ale moze nie bedzi emu ulegal juz wiecej? Nie wiem co zrobic, to sa tez kwestie pracy i finansow bo ja sama z dzieckiem sie nie utrzymam teraz.

Gość elżumia1
a ile twoj maz ma lat? bo jesli kolo 30tki to sadze ze to jego nie 1szy raz,moze cie kocha ale z natura sie nie wygra

Gość zbyszko_z_katowic
nie mozesz sie z nim rozwiesc, bo wyjdziesz na nietolerancyjną i zacofaną sympatyczkę PiS.

Gość Jestem zalamana
Ale tez dla pieniedzy z facetem byc nie chce....

Gość HankaMOSTOWIAAAAK
dlatego ochlon,uspokoj sie,a jak bedziesz w stanie szczerze pogadaj na pewno on tez czuje sie okropnie ze juz wiesz,na pewno to byl jego najwiekszy sekret w zyciu nie rozpowiadaj znajomym i rodzinie zanim nie pogadacie moze da sie to jakos kulturalnie rozwiazac

Gość ptasiek nastroszony
a czesto Cie "łapie na wykroku"?

Gość vampiria 666
Przyłączy c. Się

Gość Jestem zalamana
Maz ma 37 lat a ja 32. Ale ma tez bardzo duze potrzeby seksualne i nie powiem byly one zaspokajane.....

Gość seeker84
jesli jest gejem to coz,rady nie ma,ale nie sadze ze cie zostawi bez siana ,masz na niego haka buhaha

Gość seeker84
ja tez mam duze potrzeby ale kolesia bym nie tknal :P

Gość seeker84
chyba że zapłaci :P

Gość mama_offermy
cholera a ja zawsze chcialam sie przylaczyc do trojkata z gejami ;)

Gość Jestem zalamana
Nie mam zadnego haka bo nie mam zadnych dowodow materialnych. To sie stalo zbyt szybko takze nie mialam jak ich zebrac i skad. Zreszta nie wiem co zrobic i jeszcze tak mysle jak sie ustawic w tej sytuacji. Na razie nikomu nic nie mowie. Tamten facet tez jest zonaty wiec raczej jakie choroby nie wchodza w gre tak mi sie wydaje...

Gość seeker84
niejeden chuuj mi w pysku siedział ale nie jestem gejem, broń Boże! jestem Bi :)

Gość ptasiek nastroszony
ustaw sie okrakiem

Gość aniaDoyebania
seeker84 jest na sympatii :P buhaha