Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem zalamana

Moj maz ma kochanka!!!! Co zrobic???

Polecane posty

Gość no a jak inaczej
Następna matka polka która urodziła dziecko i na utrzymaniu męża..i po co Ci to było? zamiast być niezależną- urodziłaś, poświęciłaś się i jesteś zależna od męża geja. A teraz tak: weź się w garść! Absolutnie nie możesz z nim być! szanuj siebie! wiem,że chciałabyś udać, zapomnieć,ale z biegiem lat będziesz miała coraz większą pogardę do siebie. Porozmawiaj z mężem- on chyba nie liczy na to że zostaniesz z nim- postaw warunki majątkowe, on się zgodzi (w końcu to on rozbił rodzinę), a Ty staniesz na nogi. I naucz się liczyć na siebie. Bo to że urodziłaś nie zwalnia Cię z zarabiania

Gość no a jak inaczej
sram mordą

Gość behemodka
e tam,masz extra sytyacje,maz pracuje ty sobie siedzisz a ze posuwa jakiegos kolesia to co z tego,koles czy baba co za roznica,niech tylko gumy zaklada

Gość vampiria 666
Ustaw się w kolejce i w przeciągu .

Gość mi_mi_siowata (nl)
no to zawrzyjcie układ, on zarabia na Ciebie i dziecko a w międzyczasie posuwa kolesi, a Ty wychowujesz dzieciaka i walisz się z kim chcesz :)

Gość behemodka
wierze,ze ta laska jest zakochana ale ja chce wyjsc za geja walniemy sobie dziecko ,a nie bedzie sie wpieprzal w moje sprawy uklad idealny :)

Gość kafekobieta89
masz zajefajna sytuacje zostan z nim wies zze z zadna zdzira cie nie zdradzi. Nie kochaj sie wychowujcie razem dzieci ale miejcie innych kochanków no sytuacja jak talala;)

Gość pan baleron
dokładnie, wychowujcie razem dziecko i udawajciue zgodne małżeństwo, a na boku róbcie co Wam się żywnie podoba :) świetny układ :)

Gość Jestem zalamana
bo tęsknie za analną rozkosza

Gość 421971greg
Od dawna czulem jakis pociag do sexu m/m. Traf chcial ze poznakem kogos kto wprowadzil mnie w ta sfere doznan. Spotykalismy sie w tajemnicy dlugi czas. W miedzyczasie poznalem kobiete bardzo otwarta Na sprawy sexu i nowe dosnania. Nie bylo tematow tabu,tajemnic,zahamowan,wstydu. Poza moja tajemnica. Rozmawialem z nia Na temat bisexualnosci. Lecz co innego mowic o tym w formie dyskuscji a co innego przyznac sie. Mieszkalismy w innych miejscowosciach lecz Na tyle blisko ze migliwmy wpadac do siebie w kazdej chwili,tym bardziej ze mielismy klucze do wlasnych mieszkan. W zasadzie gdy nie odwiedzalismy sie do 20-ej to wiadomo bylo ze spotkamy sie nastepnego dnia. Traf chcial ze spotkalem sie jednego wieczora ze swoim przyjacielem,zamknolem drzwi i nie wiedziec czemu nie zostawilem,jak zwykle,klucza w drzwiach. Jak sie potem okazalo Aga zaczela nas podgladac w chwili gdy ja smarowalem wazelina jego kutasa i swoja dupe po czym dosiadlem go i ujezdzalem. Gdy spuscil sie i wstawalismy do lazienki otworzyly sie drzwi i stanela w Nich Aga. Myslelismy ze padniemy na zawal,nie wiedzielismy czy zapasc sie pod ziemie czy wyskakiwac przez okno. A Aga spokijnie zapytala dlaczego sie nie przyznalem,tym bardziej ze ona cos czula. I tak sie zaczela masza dluga przyjazn w trojkacie. Aga lubiala nas obserwowac,sama sie przylaczajac czasami. Czasami zabawialismy sie w trojke. Czasami bralismy ja na dwa baty,czasami tylko nas piescila rekoma lub ustami. To byl fajny czas.

Gość gość
I co dalej? Już po rozwodzie?

Gość gość
Mam pozytywne doświadczenia z agencją p. Husarskiego (http://detektywhusarski.pl/ – tutaj jest kontakt). Przede wszystkim bardzo dyskretne podejście, rzeczywiście dbają tutaj o prywatność klienta i tak dalej. Korzystałem z ich działań wirtualnych, mają chyba jako jedyni konta operacyjne w social mediach i wiedzą jak się w tym świecie poruszać.

Gość gość
Jestem facetem , zapytaj czy mogie cos dla niego zrobic , a najchetniej lodzika , moja tez juz mnie podejrzewa , ale lubie lodziki chociasz jestem facetem ,az mi sie cos robi na widok penisa :*

Gość gość
Teraz najpierw ochlon nie mniej jak dwa miesiace ,przemysl wszystko 10 razy pogadaj z nim razem podejmijcie decyzje ,ja tez jestem bi i lubie byc od czasu do czasu z facetem , moze on tez ,taka nasza natura zaakceptuj to

Gość gość
Jestem bi i wiem ze przynajmniej 40 % facetow z ktorymi bylem jest zonatych

Gość gość
Najpierw ochlon , nie wczesniej jak za trzy miesiace zacznij myslec nad tym co sie stalo ,i kak ten temat zamknac , zaufaj mi najpierw musisz ochlonac z emocji!!!

Gość gość
Ciesze sie twoim nieszczesciem , masz meza PEDALA!!:D dobrze ci tak suko

Gość gość
Musisz konievznie o tym wszystkim powiedzec,potem sie zastanow co dalej zrobic

Gość gość
Gdybyś mieszkała np w Iranie to powiesili by twojego męża na dźwigu ale u nas jeszcze prawo sharia nie obowiązuje. A szkoda, bo problem mógłby być łatwo rozwiązany.

Gość gość
Smierc pedalom ,zasmiecaja nasz piekny swiat

Gość gość
Sam chcialbym go powiesic ,byla by to dlamnie przyjemnosc

Gość gość
Odejdz jak najszybciej , jeszcze dzis wasz zwiazek niema sensu ,moze ma hiv , wszystko mozliwe

Gość gość
Jestem facetem i chcialbym im robic lody:)

Gość gość
Smierc pedalom !!

Gość gość
Najwazniejsze zeby wszyscy wiedzeli kim jest ,dla jego dobra bedze mugl jakis pedzo go poderwac , powiedz wszystkim w miescie osiedlu wiosce ,gdze by to nie bylo ze masz meza pedala

Gość gość
Ja lubie facetow i jestem facetem , ile ma jego sprzet cm ?

Gość gość
Niewiesz jak bardzo ciesze sie twoim nieszczesciem

Gość gość
Och te pedaly , powinno sie ich zabijac