Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczonaManiunia

ciekawe dlaczego...

Polecane posty

Gość zaskoczonaManiunia

Jestem szczuplutka,drobna kobietka.Moja bliska kolezanka jest raczej 'duza',najczesciej ubiera sie na sportowo,raczej po mesku..Jak to mozliwe,ze ona ma powodzenie,ktorego ja nie mam?Ciagle ktos ja adoruje.I teraz nie chodzi o to,ze jestem zazdrosna-fajnie,ze tak jest.Chcialabym tylko zrozumiec jaki jest tego powod.Ciekawam jak to widza mezczyzni.

Gość biedronka7567657567567
może nic ciekawego w sobie nie masz po za tym że jesteś drobniutka i szczuplutka... :o widocznie tamta koleżanka coś sobą reprezentuje jeszcze... jesteś głupia..

Gość zaskoczonaManiunia
28...ale to nie jest istotne bo nie narzekam.Mnie zwyczajnie ciekawi jak to sie dzieje:)

srak jak nie wiesz jak...co za pustak..myślisz że wszyscy tylko na wygląd patrzą?

ja mialam w liceum podobna kolezanke - z nadwaga ok 15-20 kg, ubierala sie grube, szerokie swetry i tez zawsze miala kogos. zaczelam sie zastanawiac nad tym fenomenem - w jej przypadku bylo tak, ze jak chlopak jej sie spodobal to walczyla o niego, zachecala, flirtowala itp - wtedy on sie zaczynal nia interesowac i tak juz szlo. a ze lubila zmieniac chlopakow to czesto z kilkoma na raz sie 'zabawiala' mysle, ze kazdym przypadku jest inaczej. ale bardzo wazna jest pewnosc siebie, gdy zna sie swoja wartosc, to inni tez to widza

Gość zaskoczonaManiunia
Dlaczego glupia??Ja ja bardzo lubie,uwazam,ze to fajna kobieta.Tu jest mowa o pierwszym wrazeniu.Powiedzmy,ze ja mam profil na jakims portalu i ona ma..sa zdjecia.Ona ma 50 zainteresowanych,ja 10.Mezczyzna to wzrokowiec,tak?Zanim ja pozna to widzi tylko wyglad.Czy jest cos takiego jak 'to cos' w oczach?Spojrzeniu?

Gość szczęśliwa :)
Pewnie ma to coś co przyciąga mężczyzn, może to byc np pewność siebie,miły uśmiech,zniewalajace spojzenie czy umiejetność kokietowania.Podono jak się opanuje technikę kokieterii to wygląd ma najmniejsze znaczenie :)

Gość zaskoczonaManiunia
Pewnosc siebie...nie,nie sadze by byla specjalnie pewna siebie.Jest raczej typem lekko niesmialym.Tzn widze,ze z wiekiem coraz mniej ale jednak. Ubior...to nie sa wielkie szare swetry ale najczesciej dzinsy,bluzy z kapturem.Czasem sukienki,czesto dekolt. Mezczyzno...spotykam sie z kims,tak.

ja znam osobiście kilka kobiet przy tuszy które nie ubierają się rewelacyjnie, ale buzie maja jak anioły... zależy co kogo pociąga, facetów pociągają kobiety i nie koniecznie każdego pociągają filigranowe... ja jestem szczupłą bardzo, mam zgrabną figurę, ładne włosy, ładą twarz, oczy, ubieram się raczej fajnie (żaden wyszukany styl) a moja siostra zawsze była przy tuszy, ma liche włosy brak makijażu itp a też miała większe powodzenie niż ja... ja dopiero po rozstaniu z moim pierwszym poważnym chłopakiem uwierzyłam w siebie i dopiero wtedy do mnie lgnęli faceci..jak ich zaczęłam zlewać i chodzić pewna siebie..do tej pory mam duże powodzenie i faceta który jest zazdrosny o mnie na każdym kroku. musisz zwierzyć w siebie

Gość zaskoczonaManiunia
Vodka....Ty natomiast blyszczysz inteligencja rzeczywiscie.Gratuluje.

dziękuję :) wole tak błyszczeć, niż w wieku prawie 30 lat zadawc pytania na poziomie dziewczynki z przedszkola.

Gość zaskoczonaManiunia
Mam male cycki rozmiar 1 a moj facet ma malego wacka.

Gość zaskoczonaManiunia
Ojej,chyba bede plakac.Jesli to Ci poprawia humor to moge zadac jeszcze kilka innych.A masz:)

Gość zaskoczonaManiunia
Czy seks z ojcem mojego pakera to jest zdrada?

potwierdziłaś tylko, ze jestes nawet głupsza niż dziecko w wieku przedszkolnym. mozesz pisać dalej, poprawiasz mi jedynie humor, a bylam taka wściekła.. :) :classic_cool:

Gość zaskoczonaManiunia
Alez ja powtarzam,ze mnie Twoj dobry humor tylko cieszy.Absolutnie nie potrzebuje Twojej zgody na dalsze pisanie ale skoro lepiej sie czujesz mogac takie zezwolenie wystosowac to dla mnie ok.Obawiam sie jednak czy nie sciagne Cie do swojego poziomu...tego bym nie chciala:)

Gość zaskoczonaManiunia
vodka, na kogo bylas wsciekla ? na listonosza ze dzisiaj nie przyszedl a Ty mialas na niego ochote?

Gość Magdalenak1986
zaskoczonaManiunia zaczernij nicka, to nie bedzie podszywow

pisalas, ze mozesz zadac jeszcze kilka innych pytan, a wiec chcialam tylko dodać ci śmiałości :D droga kolezanko niezmiernie mi przykro, ze twoj rozwoj zatrzymal się zanim zdąrzylas dorosnąć.chwala ci, ze swiadoma jestes wlasnej glupoty, bo tez bym nie chciala upasc do twojego poziomu :D

Gość zaskoczonM.
Nie ma to jak anonimowosc internetowa,mozna wszystko.