Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podchmielony od rana

Jak poderwać mężatkę

Polecane posty

Ktoś z was ma doświadczenie? Znam ją tylko z widzenia. Szprycha niesamowita, ale mężatka. Wiem, że nie mają dzieci, mąż taki melepetowaty, a ona jak łania. Jak najlepiej podejść? Ponieważ ją obserwuję już od jakiegoś czasu, wiem że to typ babeczki aktywnej (zawsze na sportowo), energicznej, wesołej. Ma poczucie humoru, ale potrafi być złośliwa. Widziałem jak spławiała facetów i nie chciałbym być kolejnym zdeptanym...

Bardzo zabawne, a pomocne że hej :O

zrywam z twoich oczu zaslone iluzji :classic_cool: to bywa bardzo pomocne :D:D

Ale przecież wyrywa się mężatki. Pewnie są jakieś sposoby. Tylko nic mądrego do głowy mi nie przychodzi. Widuję ją jak idzie na spacer z psem i na zakupach. Psa nie mam więc się nie podczepię, a na kawę jej nie zaproszę wśród rzepy, marchwi i brukwi ;)

Ale przecież wyrywa się mężatki. Pewnie są jakieś sposoby. Tylko nic mądrego do głowy mi nie przychodzi" chęci to zbyt mało a wiek w twoim przypadku prawdopodobnie działa na twoja niekorzyść smarkaczu weź sie lepiej za ciekawa ksiązkę lepiej na tym wyjdziesz

jak sie nie dała poderwac innym to znaczy ze ma wspaniałego partnera udane zycie i wiele wiele do stracenia :classic_cool: nie zaryzykuje tego abys sobie mógł pociupaciać :D

sugeruje, zebys porozmawial z jej mezem, skoro stal sie mezem to znaczy, ze posiada jakies sposoby byc moze to naprowadzi cie na wlasciwe tory w drodze do upragnionego celu

Gość lordzia
Ile macie lat?

@podchmielony od rana Nawet jak Ci się uda, to zastanów się czy jak będziesz (lub jak masz) żonę, to jak się byś czuł gdyby Cię żona zdradzała. Powiedzmy z kim i gdzie popadnie (z jakimś menelem na polu brukwi). Wczuj się i napisz szczerze, jak byś się czuł?

byc moze to naprowadzi cie na wlasciwe tory w drodze do upragnionego celu" a po drodze może i piąchą w ryj dostaniesz :)

Nie widzieliście tego męża. Pasuje do niej jak pięść do nosa. Naprawdę nic ciekawego. A sposób jest na pewno. Niestety, nie mamy wspólnych znajomych (bym się wbił przez towarzystwo). Już nawet myślałem nad zakupem psa, tylko co ja z nim później zrobię?

no mówię przecie ze bedziesz kolejnym :classic_cool: który dostanie zgniot :D:D

Już nawet myślałem nad zakupem psa, tylko co ja z nim później zrobię?" i jeszcze chce psa skrzywdzić ...

Nie wiem, ile ona ma - gdzieś pod trzydziestkę, ja mam trochę ponad trzydzieści. I aktualnie jestem wolny więc nie mówię, że chcę ją potraktować jak jednostrzałówkę. Ale łazi mi po głowie od dłuższego czasu, i co tu kryć, mam chęć na nią ogromną ;)

nie no zapewne kilka razy strzeliłbyś :classic_cool: jaki szlachetny :D:D

To znaczy - nie ma tu specjalistów od mężatek?

nie ma tu specjalistów od mężatek?" a mężatka to jakiś inny gatunek?

Gość tiramisssssuu
Jak wyglada owa pani?

podchmielony od rana To znaczy - nie ma tu specjalistów od mężatek? i chyba to cie w niej kreci najbardziej :D:D mam nadzieje ze jest tak mądra jak ją opisujesz?;)

@podchmielony od rana Czemu nie odpowiedziałeś na moje pytanie? Za trudne? Po drugie - to nie jest forum gdzie udziela się rad o rozpierzchaniu cudzych małżeństw. Na tym forum większość piętnuje takie działanie. Poszukaj innego.

tiramisssssuu Jak wyglada owa pani? myslisz ze to Ty?:classic_cool: zapytaj lepiej o rase pieska :D:D

Gość gjhm
[zgłoś do usunięcia]tiramisssssuu Jak wyglada owa pani? sie juz znalazla zainteresowana i pomyslala, ze o niej gadka:D

Gość tiramisssssuu
nie badz zalosny! Jestem facetem