Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert29

Samotnosc po rozstaniu

Polecane posty

Gość Robert29

Jak walczycie z tym uczociem po rozstaniu ze juz nikogo nie spotkacie. Ja budze sie co dzien rano ze strachem ze juz zawsze bedecked sam.

Gość tiramisssssuu
Jak zmienisz myslenie na bardziej pozytywne zmieni sie twoje zycie

przyzwyczaisz się i wierz mi z czasem będzie ci tak dobrze, że będziesz się zastanawiał czy warto w ogóle szukać :D ale to uczucie niezależności przyjdzie dopiero ( niestety) za długii czas

od czasu do czasu jestem użytkownikiem opery i nie zauważyłam u siebie braku umiejętności w jej obsłudze, więc te dość częste wzmianki na forum o operowych problemach zaczną mnie być może zastanawiać ;-)

Gość DOROta w sloncu
to uczucie jest w danej chwili, badz pewien, ze do konca zycia ono nie bedzie Ci towarzyszyc. Jestes swiezo po rozstaniu stad takie poczucie osamotnienia, jednak czas leczy rany....

Gość ja jestem sama
6 lat i z kazdym kolejnym dniem oddalam sie od jakichkolwiek checi wiazania sie z kimkolwiek. zakochałam sie niedawno a i tak wybralam wolnosc wiec chłopie najlepsze przed tobą ile jestes sam/

"zakochałam sie niedawno a i tak wybralam wolnosc wiec chłopie najlepsze przed tobą" ciekawe, czy tak samo będziesz śpiewać po przejściu na emeryturę? chociaż trzeba przyznać, ze ostatnio państwo postanowiło pojść tym wolnym ptakom na rękę i skróciło nieco okres poemerytalnego oczekiwania na zejście :)

Gość Robert29
Dopiero miesiac. Bylismy razem ponad 6 lat. Boje sie ze w tym wieku bedzie juz ciezej kogos poznac. Majac 29 lat nie jest sie juz tak aktywnym towarzysko jak kiedys. Kazdy ma inne zajecia albo rodziny. Dobija mnie to budzenie sie rano samemu.

Gość szczęśliwa :)
Naprawde psiak to dobry pomysł bo masz kogo kochać, on kocha ciebie bezgraniczne i taki szczeniak wypełnia czas i myśli...

Gość ja jestem sama
e tam przyzwyczaisz się! luska aty nie nie martw o moje mysli na emeryturze :-O :-D nie każdy potrzebuje całe życie ciągnąc za sobą ogon w postaci faceta

Gość ja jestem sama
a zresztą skąd Ty luśka masz pweność, ze twój partner, dorzyje twojej emerytury? też będziesz sama :-O tylko Ty już się z tego nie podniesiesz, a ja będe żyć pełnią życia, bo nie będę uwikłana w żadne traumy itp

jasne, ja jestem sama ale świetle Twoich 6 lat, to dobrze ze autora dobija samotne budzenie się, przynajmniej ma jeszcze normalne ludzkie potrzeby i dzięki temu być może motywację do szukania zastępczyni

Gość Robert29
Problem w tym ze ja nie chce sie przyzwyczaic. Nie chce byc sam przez dlogie lata.

Gość ja jestem sama
*dożyje :-D

hehe ZS :D jeszcze lepsza rada dać ogłoszenie, ze szuka bezrobotnej absolwentki polonistki do udzielenia korepetycji, wtedy mniejsza szansa na problem w postaci generation gap

Gość ja jestem sama
zastępczyni??? :-O :-O :-O Autorze mam nadzieję, ze nie będziesz szukał zastępczyni :-O chyba że sam wolisz być w zastępstwie z ainnego faecta Twojej przyszłej wybranki :-O