Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert29

Samotnosc po rozstaniu

Polecane posty

Gość ja jestem sama
jak byłam miesiąc sama tez mnie dobijało, ale spokojnie to mija :-D

ja jestem sama, to skrót myślowy, nie czepiaj się, nie każdy jest na tyle naiwny, żeby tłumaczyć sobie świat dodatkową teorią o ludziach nie do zastąpienia

to moze przedzwon do swojej polonistki?" przyganiał kocioł garnkowi ;) ze zacytuję 10:12 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery uczocia to bardzo trodny temat, morze kop sobie psa? :P:P:P

nie słuchaj ich nie kupuj żadnego psa on i tak nie zastąpi ci tej osoby. czas, czas i jeszcze raz czas.

większość z nas zna to uczucie ja po 5 latach i rozstaniu czułam taką pustkę jakby świat do okoła się kurczył, ale teraz żyję i bawię się w najlepsze :D także wiem że dziś trudno ci w to uwierzyć ale będzie lepiej :)

korzystając z możliwości że tu jestescie to życze wam Szczęśliwego Nowego Roku Lusiu i Szczerosławie :P najlepszego ... i do zobaczenia za rok Ja zaraz sie urywam z roboty :) 🖐️

kup sobie psa, kup sobie zegar.. co jeszcze ma sobie kupić lalkę dmuchaną ?

oo właśnie sobie uzmysłowiłam że ja po rozstaniu szukałam ukojenia w bólu i znalazłam kafe :D:D no to wpadłam z deszczu pod rynnę :D

w dzień jest ok pogadam z rodziną spotkam się ze znajomymi itd wieczorem przychodzi samotność nie ma do kogo przysłowiowej "gęby otworzyć" do kogo sie przytulić człowiek czuje się samotny i myśli o tym jak tu szybko zasnąć a san dopiero przychodzi o 1 lub 2 w nocy ale trzeba być twardym nic nie dzieje się bez przyczyny i wiem że spotkam kogoś kogo na nowo pokocham może większą miłością. Jeśli chodzi o Twój wiek ja jestem nieco młodsza i akurat wolę starszych mężczyzn od siebie tak mam co poradzić i myślę że nie jedna z nas ma podobnie głowa do góry chłopaku...

idąc Twoim tokiem myślenia równie dobrze może sobie kupić pistolet i się zastrzelić